ei, mu teada ei ole sellist asja, kui nüüd mõtled, et kinnisvara müük on tehing nagu igteine, kus vara vahetab omanikku, siis ntks auto müügil sa ei eelda, et su autoga kimab endine omanik veel kuu aega ringi? ei ole minu teada küll sätestatud kinnisvara müümisele muid erilisi nõudmisi. see on ikkagi kahe osapoole omavaheline asi, mis tähtajad nad lepingus seavad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustei, mu teada ei ole sellist asja, kui nüüd mõtled, et kinnisvara müük on tehing nagu igteine, kus vara vahetab omanikku, siis ntks auto müügil sa ei eelda, et su autoga kimab endine omanik veel kuu aega ringi? ei ole minu teada küll sätestatud kinnisvara müümisele muid erilisi nõudmisi. see on ikkagi kahe osapoole omavaheline asi, mis tähtajad nad lepingus seavad.
Jätkame KV.EE rubriigiga, kus anname nõua, kuidas müüa kinnisvara. Eelmisel korral kirjutasime sellest, kuidas määrata müügipakkumisele hind. Järgnevalt tuleb juttu valdusega seonduvatest teemadest ning vältimist väärivast kahe kodu lõksust. Korteri vabastamine ehk valduse üleandmine Korterit müües on müügitempo paikapanemise ja müügihinna määramise juures oluline teema – millal oled sa valmis müüdava korteri vabastama ehk valduseLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Kas keegi on kunagi www.livefootballtickets.com ist ostnud pileteid mängudele ja kas see on usaldusväärne?
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKas keegi on kuulnud või tegeleb ise vanade vene raadiote sisse uue sisu installeerimisega,paar ülikõva projekti oleks teha vaja!
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldSoovitage mõnd adekvaatset kohta kus saab spordikotti parandada. Võiks olla ka enamvähem eestikeelne.
Tallinnas.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustJo kust tallinnast juventuse särki saaks osta?Invest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustIse müün 01/02 Away suurus M,väga heas korras
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkas see on see must vä? mingi nimi ka peal?Invest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustJo kust tallinnast juventuse särki saaks osta?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar