Kas netiväljaannete artiklite kommentaaride lugemine on nii '00ish, '10ish või '20ish?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ma ei saa aru, kas ma olen loll (päris olen!) või mis trikk see on ka? Ple elus motikaga sõitnud aga samasugune turvavarustus ja mingi olematu hüpe - andke 2 Westonsit ette ja...
naised ma ütlen, tühjast tähja tegemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsamad mõtted tekkisid. Isegi nii igav tundus et ei väärinud mainimist/küsimist. Turvaköied ja 11m...Ma saan aru et oleks seda Bolti tõuksiga teinud või midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
see ju noh... "he made it look so easy". Sest see füüsika ju. High five vennale, kes need nurgad välja arvutas, mite sõitjale imo. Sama nagu mingid trikivennad hüppavad autoga 100m kontrollitult ja 5 kuud ettevalmistatult ja siis mingi wrc vend paneb Soomes 63 m katse lõeptuseks for gagz.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma suht kindel, et 2 kuud treeningut, eeldusel, et samasugune ettevalmistus ja kõik muu, siis ... 50/60 xD
see ju noh... "he made it look so easy". Sest see füüsika ju. High five vennale, kes need nurgad välja arvutas, mite sõitjale imo. Sama nagu mingid trikivennad hüppavad autoga 100m kontrollitult ja 5 kuud ettevalmistatult ja siis mingi wrc vend paneb Soomes 63 m katse lõeptuseks for gagz.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustNojah.....seda enam vöiks välja timmida mingi keerukama variandi. Näiteks 200 km/h söidad peale rambile, mis liigub risti sulle ette mingi väikse kiirusega, lendad üle laavajöe liikuva rongi vagunisse täpselt kuskile nagade vahele, siis Tänak ka plaksutaks
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar