käsi libiseb ära või on tõesti kork kinni sulatatud? Kui libe on siis võta pabertasurätt näiteks appi
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas laurenzo Vaata postitustKes jõujuurikatest tuleb aitab mul Arctic Sporti pudeli lahti keerata, tahaks ka sellised lihaseid nagu Marek Kalmusel pildil on, aga no krt, nokk kinni, saba lahti, ei jaksa pudelilt korki maha keerata, rakud on juba peos ja janu on hirmus.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustmul on sama asi juhtunud! Sain ka kätele rakud, aga siis võtsin jõu kokku ja lahti sain pudeli!
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitusttavai, käbe.
bedwettersi laul, akustiline tantsusaates. kes kõige kiiremini selle netti upib ning siia postitab saab minult au ja kiitust.Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustSalvesti purkide avamiseks peab samuti väga motiveeritud olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustigasugu keeratavate kaantega purkide avamisel on abiks pudeliavaja308
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuidas õhtul kiiresti uinuda? Ei tule see uni alati ja tund aega otsin mugavat asendit...
Joo kolm pudelit õlut.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustvõi pudel viinaMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar