minu igavene austus kuulub sellele, kes laupäeval rebib etv 2 takti ette kordussaatest(algusaeg 14:55) sandra nurmsalu lauldud pala 'hüvasti kollane koer' arvutisse. sandra laulab esimesena. boonusrespekt nii mp3 kui ka video rebimise eest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Olympi Vaata postitustKui panna universaalindikaator happese, kas siis see muutub siniseks või punaseks?
Punaseks
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustminu igavene austus kuulub sellele, kes laupäeval rebib etv 2 takti ette kordussaatest(algusaeg 14:55) sandra nurmsalu lauldud pala 'hüvasti kollane koer' arvutisse. sandra laulab esimesena. boonusrespekt nii mp3 kui ka video rebimise eest.
Kommentaar
-
kiiresti oleks abi vaja.
mure järgmine: vaja kiiresti programmi nimega ArcSoft Print Creations (võimaldab teha igasugu postkaarte jne..) oleks valmis ostma ka seda originaalina, aga ei leidnud, et kas eestis ka keegi pakub seda. Kui keegi arvutiinimene leiaks sellise võimaluse eestist kiiresti osta, mitte üle nädala oodata, et kusagilt kohale tuleb, siis oleks väga tänulik!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Olympi Vaata postitustKas Analoog-TV signaali ja Sat-TV signaali on võimalik kuidagimoodi ühte kaablisse suruda?
Aga pead ei anna.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustminu igavene austus kuulub sellele, kes laupäeval rebib etv 2 takti ette kordussaatest(algusaeg 14:55) sandra nurmsalu lauldud pala 'hüvasti kollane koer' arvutisse. sandra laulab esimesena. boonusrespekt nii mp3 kui ka video rebimise eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustooo.. võimasInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar