Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
no offence, aga selle oleks võinud samahästi ebaterve huumori alla panna.Algselt postitas siim089 Vaata postitusthttp://www.speedyshare.com/941736786.html
Keegi tore teab laulu nime ja esitajat ? Ning kui kellegil see olemas võib olla heaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
yess, kui oled linnainimene või kasutada enamuses suuri trasse, kel palju jäiseid kruusateid sõita, siis lamell my ass!Algselt postitas taku* Vaata postitustlamell on parem kui naast.AILTON
Kommentaar
-
Muidugi. Kujutad sa ette finaalturniiri, mille eel kogu foorum ei kajaks Inglismaa fännide kisast, et nüüd tuleb ära. Sinna sekka McNi mõningane pessimistlik porin. Paar kesist mängu ja juba McNi kõvem porin, mujal mõned meeleheitlikud kisendused. Seejärel oodatust (mõnele) varasem kojusõit, täielik hüsteeria fännide seas ning McNi elutark tõdemus, et mis ma noored teile ütlesin.Algselt postitas siim990 Vaata postitustKas Inglismaa võidab täna Horvaatiat ?
Kommentaar
-
ei, ta on nagu mongooliaAlgselt postitas ALEKOK Vaata postitustKüsimus urmarile siis:
kas see tiitel "sõltumatu mõtleja" on mingi iroonia v?
Kommentaar
-
Olen jah sõltumatu mõtleja. Ja ka ütleja. Mõtelda võite ju kõik sõltumatult!Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustKüsimus urmarile siis:
kas see tiitel "sõltumatu mõtleja" on mingi iroonia v?
Ka sina.
Aga minu vastu õiendate, justkui oleksite kõik selleks palgatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar