Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Keegi tore teab laulu nime ja esitajat ? Ning kui kellegil see olemas võib olla heaKommentaar
-
no offence, aga selle oleks võinud samahästi ebaterve huumori alla panna.http://www.speedyshare.com/941736786.html
Keegi tore teab laulu nime ja esitajat ? Ning kui kellegil see olemas võib olla heaarmastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
-
Muidugi. Kujutad sa ette finaalturniiri, mille eel kogu foorum ei kajaks Inglismaa fännide kisast, et nüüd tuleb ära. Sinna sekka McNi mõningane pessimistlik porin. Paar kesist mängu ja juba McNi kõvem porin, mujal mõned meeleheitlikud kisendused. Seejärel oodatust (mõnele) varasem kojusõit, täielik hüsteeria fännide seas ning McNi elutark tõdemus, et mis ma noored teile ütlesin.Kommentaar
-
Pluss veel mäng "Kes on loll/süüdi?"
a. treener
b. kohtunikud (favoriidid)
c. nutvad portugaalid
d. Beckham
e. Arsene Wenger ja konnasööjad
f. rahaKommentaar
-
Kas Firefoxile saab ise teha erinevatele saitidele oma logo? Krt, ma ei oska paremini seletada. Noh, tahan kiirlinkide ribasse logot, aga ühel saidil seda pole.Supplies!Kommentaar
-
Kommentaar
-
miks on muide väga normaalse raadiojaama r2 playlistis pidevalt paar lugu, mis on täielik pask? hetkel näiteks mingi haige eesti räpp töötamisest või lastearmastaja lugu. hetkel ei meenu paljud eelmised, sest aju õneeks blokib ebameeldiva ära.Kommentaar
-
Olen jah sõltumatu mõtleja. Ja ka ütleja. Mõtelda võite ju kõik sõltumatult!
Ka sina.
Aga minu vastu õiendate, justkui oleksite kõik selleks palgatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar