Miks CL-i mängud algavad kell xx.45? Meil 21.45, Lääne-Euroopas siis vastavalt ajavööndile veidi varem. Sama teema nüüd koondisemängudega ka. Täistund ei oleks loogilisem algusaeg?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMiks CL-i mängud algavad kell xx.45? Meil 21.45, Lääne-Euroopas siis vastavalt ajavööndile veidi varem. Sama teema nüüd koondisemängudega ka. Täistund ei oleks loogilisem algusaeg?
aga keegi ei näi teadvat vastust
kui see on mugavam telekompaniidele, siis kuidas,
vist mitte selleks, et "jõuaks Emmerdale'i ära näidata"GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustMiks CL-i mängud algavad kell xx.45? Meil 21.45, Lääne-Euroopas siis vastavalt ajavööndile veidi varem. Sama teema nüüd koondisemängudega ka. Täistund ei oleks loogilisem algusaeg?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMiks Besiktas vs Napoli hakkab teisipäeval 19:45 meie aja järgi.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas ma olen siin ainus kes on loobunud postimees.ee lugemisest pärast selle uue kujunduse tulekut?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas ma olen siin ainus kes on loobunud postimees.ee lugemisest pärast selle uue kujunduse tulekut?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKas ma olen siin ainus kes on loobunud postimees.ee lugemisest pärast selle uue kujunduse tulekut?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustSoovitage uuele Tallinna elanikule mõnda normi kohta, kus jalkat vaadata ja odavat õllet juua. Soovitatavalt viisakama seltskonnaga koht.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustSoovitage uuele Tallinna elanikule mõnda normi kohta, kus jalkat vaadata ja odavat õllet juua. Soovitatavalt viisakama seltskonnaga koht.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar