Arrival on aasta parim film siiani, minu jaoks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust
a) Kas Guardian roogib ennetavalt saast-kommentaarid välja või seal pole kommentaarium peast nõdrameelsete väljaelamise koht?
b) Kui Guardian rookimist ei tee, kas siis enamvähem viisakas-mõistik toon on Guardiani eripära või toimib ka teistel saitidel?
c) Kas Eestis on ka olnud mõni artikkel, kus suur hulk kommenteerijaid peamiselt kiidavad kirjutajat?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLugesin antud artiklit ja tekkis mitu küsimust. Jäin kommentaare lugema ja need on kas a) asjalikud või b) kirjutajat kiitvad. Ma väga tihti välismaa saitidel kommentaare ei loe ja nii Eesti saitidega harjununa tekitas kummastust. Sestnoh, Eestis oleks eeldatavasti kommentaarid stiilis "minge munni, keda see jalgpall kotib, 22 suvalist tonti jooksevad väljakul", "jalgpallifännid on kõik peast nihkes pedekad" ja "ilmselgelt on need jalgpallifännid läinud kuritegevuse teed tänu 15a kestnud reformi valitsemisele, mis ei mõtle lihtrahvale". Ehk siis
a) Kas Guardian roogib ennetavalt saast-kommentaarid välja või seal pole kommentaarium peast nõdrameelsete väljaelamise koht?
b) Kui Guardian rookimist ei tee, kas siis enamvähem viisakas-mõistik toon on Guardiani eripära või toimib ka teistel saitidel?
c) Kas Eestis on ka olnud mõni artikkel, kus suur hulk kommenteerijaid peamiselt kiidavad kirjutajat?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKui a, siis on ju ilmselgelt tegemist sõnavabaduse piiramisega!!! Mandunud lääne ühiskonnad, poliitkorrektsuse ajastu jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKui a, siis on ju ilmselgelt tegemist sõnavabaduse piiramisega!!! Mandunud lääne ühiskonnad, poliitkorrektsuse ajastu jne.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustSee, et sa pead urineerima ei anna sulle õigust seda teha vastu linnavalitsuse hoonet.
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustega see väga vale samm ei olekskiLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas difender Vaata postitustKeegi oskab öelda, et mis laul kõlab uues Telia reklaamis? See mid televiisoris näidatakse.
Kommentaar
-
Curly Strings on maakate, noh tartlaste, stringid, vä?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Miks on nii, et järsku on hakanud mul Facebookis tulema FC Liverpooli poolt ilmunud pildid ja postitused hispaania keelsed? Varem seda probleemi pole olnud. Käisin vahepeal Hispaanias ja ei tea kas näppisin midagi, aga nüüd igaljuhul on nii ja ei oska kuidagi muuta ka seda. Oskab keegi aidata?Koondise põhimängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar