Omastasin täna ühe PSV särgi ja särgiajalugu vaadates torkas silma,et meestel on 81-st aastast üks ja sama särgisponsor-Philips. Olen neid särke ja klubisid omajagu jöllanud,aga äkki keegi oskab veel mõne klubi nimetada,kel kogu aeg sama sponsor.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustOmastasin täna ühe PSV särgi ja särgiajalugu vaadates torkas silma,et meestel on 81-st aastast üks ja sama särgisponsor-Philips. Olen neid särke ja klubisid omajagu jöllanud,aga äkki keegi oskab veel mõne klubi nimetada,kel kogu aeg sama sponsor.
Küsimusega aga aidata ei oska.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustOmastasin täna ühe PSV särgi ja särgiajalugu vaadates torkas silma,et meestel on 81-st aastast üks ja sama särgisponsor-Philips. Olen neid särke ja klubisid omajagu jöllanud,aga äkki keegi oskab veel mõne klubi nimetada,kel kogu aeg sama sponsor.
Inter ja Pirelli äkki aastast 1995
IFK Göteborg ja ICA 1976-2013
Rohkem esimese hooga ei meenunud ja võin aastatega +/-2 eksida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustVfL Wolfsburg ja Volkswagen aastast 1952
Inter ja Pirelli äkki aastast 1995
IFK Göteborg ja ICA 1976-2013
Rohkem esimese hooga ei meenunud ja võin aastatega +/-2 eksida.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustBayer Leverkusen?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKallimad on vaiksemad, lisaks niisutamisele puhastavad õhku mitte ei lase lisaks vees olevat lupja mööblile, suudavad kiiremini õhku niiskemaks saada. Kallimad väljutavad korraliku veeauru, odavamad lihtsalt nagu pihustist vett välja pmst ja nii ei lähe niisusk tuppa laiali vaid langeb maha.
sind huvitab:
1) niisutusvõime (mitu l vett suudab tunnis õhu lasta)
2) et ei tekiks "valget tolmu" ehk et su tuba ei oleks pärast lubjapuru täis. Usu mind, see on väga oluline.
3) müra, kui tahad öösel käima jätta seda magamistoas
Lisaks on suht oluline ka veepaagi suurus minusuguse laisa inimese jaoks. Jube tüütu on seda pidevalt täita. Aga noh eelnevad asjad tähtsamad.
Kommentaar
-
Venta õhupesur leiutati 30 aastat tagasi eesmärgiga leida hügieenilisem meetod siseruumide õhu tervislikumaks muutmiseks
Erilisi tulesid ja vilesid pole (nagu näiteks taimer, ekraan), aga põhifunktsionaalsus on väga hea. Igat senti väärt. Lisaks mis enne unustasin kirjutada, et enamusel niisutajatel on mingi filtrite vahetamise kepp ka, mida sellel pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokDannar on koleda muusika austaja ja mängib igal võimalusel seda teistele ka ette. Seepärast oligi (aastalõputurniiril) Premmi mängude ajal hoopis Tofoa puldis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHeikiga oli plaan aastahitiga lõpetada. Aga siis toimus üks Ekspressi koosolek, kuhu ma jõudsin hommikuprogrammi tõttu hiljem ja kuidagi oli seal tekkinud kellelgi idee, et võiks Heikist kirjutada. Eks ma siis tegin ära.
Dannar... D nagu dinosaurus... kokkusattumus... i don't think so
Heiki... H on tähestikus 8 täht... E=5, I=9, K=11 ja I=9.... 859119.
Lisaks teame, et EKREl on 7 kohta Riigikogus ja praegu on aasta 2017... 2+0+1+7=10 10x7=70 70x859119=65miljonit
65 miljonit aastat tagasi hukkusid "väidetavalt" dinosaurused... usun,et ma ei pea jätkama.
Kas te olete Heikiga reptiilid?
The truth is out there...
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.Oleks vaja lahti saada pesumasinast ja gaasipliidist. Väga peale maksta ei tahaks. Soovitage variante?
Või siis on olemas igasugu grupid facebookis, taaskasutuse omadIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustJa sellest ei räägi keegi, et DJ Heiki on lame mis lame.
Wake up sheeple.
4-1=3
16+3=19
19:19=1
1-1=0
1+12 =13
18x13=234
Varjame tähed 2...3...4
Leitmaa... l***maa
lamemaa... l***maa
See oli nii ilmselge, et ei hakanud mainima
Kommentaar