Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustMis mõttes juba?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas StokHea lask, aga mööda. Olen ise ka rattur (ca 2000 km aastas, linnatänavail) ja võimalusel väldin fooridega ristmikke, kuna need on lihtsalt aeglased.
Mina räägin sellest, et linn on tehtud võimalikult ebamugavaks neile ja mina jälakäijana ei tunne erilist kaasliikleja viisakust. Pigem oled tüütu.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMillest sa räägid?
Mina räägin sellest, et linn on tehtud võimalikult ebamugavaks neile ja mina jälakäijana ei tunne erilist kaasliikleja viisakust. Pigem oled tüütu.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustIse näitad jalgratturite suhtes viisakust välja? Suures plaanis on kõik liiklejagrupid mölakad ja teistega ei arvestata.
Kui ma võrdlen Tallinna kogemust ja Tartu omaga, siis esimeses on juhid omavahel mölakad, aga jalamehi austatakse rohkem. Sama täheldanud ka Londonis.
Jalgratturite kohta ei oska öelda. Kummas parem on. Sõitsin Tallinnas palju kergliiklus teedel ja neid oli palju.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Minu kogemus on, et Tartus on autojuhid aeglased: sõidavad aeglaselt ega pane ka jalakäijaid tähele. Keerulisem on autos olles munevate sõidukitega harjuda, jalakäijana pead nii ehk naa alati valvel olema.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Seda küll. Me peres võrdleme nii, et Tallinnas saad signaali juba hetk ennem kui valgusfoor on roheliseks läinud. Tartus alles siis kui kolmandal korral pole lubava tule ajal ikka sõitmist alustanud.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustMinu kogemus on, et Tartus on autojuhid aeglased: sõidavad aeglaselt ega pane ka jalakäijaid tähele. Keerulisem on autos olles munevate sõidukitega harjuda, jalakäijana pead nii ehk naa alati valvel olema.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSisu ka lugesid, või piisas ainult pealkirjast?Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas välismaale minnes peab id kaart veel kehtima 3 kuud peale reisi?
ei pea
Kommentaar
-
Algselt postitas Kelonaator Vaata postitustOlen viimased nädal aega märganud heledat täppi taevas. Mis see on?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar