Kas keegi, kellel on koroona laud, oleks nii lahke, et oleks valmis rentima mulle selleks nädalavahetuseks sümboolse tasu eest Harjumaal?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Elutoas seinad kipsist, millele on valge värv peale võõbatud.
Panin kuskil aasta tagasi mõned fotod seinale, kinnitamiseks kasutasin kitti.
Nüüd võtsid pildid maha, kitt seinas. Pestes tuleb see maha (seebivesi), kuid peale selle pesemist on näha laiku, st. pole ühtlane.
Kas peaksin plaanima seina ülevärvimist, või aitaks mingi muu pesuaine vms?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustElutoas seinad kipsist, millele on valge värv peale võõbatud.
Panin kuskil aasta tagasi mõned fotod seinale, kinnitamiseks kasutasin kitti.
Nüüd võtsid pildid maha, kitt seinas. Pestes tuleb see maha (seebivesi), kuid peale selle pesemist on näha laiku, st. pole ühtlane.
Kas peaksin plaanima seina ülevärvimist, või aitaks mingi muu pesuaine vms?
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustega ei aita sind ükski pesuaine, kuna eeldatavalt on värvitud seinad mati värviga(numbri näiduga 7 või sinna kanti), siis selle nühidki läikima, ükskõik millega seda teha.
Viin aitas seekord.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSeinad olid värvitud läikiva nr. 5 värviga.
Viin aitas seekord.Invest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustMina küsiks hoopis siis ni,et kui suure viinakoguse juures plekk enam ei häirinud?★★★★★★
Kommentaar
-
Kuidas annaks leida minu autole kriimu tekitanud tädi üles oma autoga? Ise polnud autos kui juhtus, mu naine oli roolis kui siis too "tore" tädi tõmbas külje pealt liig lähedale ja tegi kriimu peale. Naine ei saanud esialgu aru kust hääl tuli kuna taga olid lapsed ning ei peatanud seetõttu ka toda tädi kinni (too pani muidugi tuimalt edasi ning gaasi). Juhtus Tallinnas Õismäel ehituse juures.
Mul naine teab ainult automarki ning autovärvi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKuidas annaks leida minu autole kriimu tekitanud tädi üles oma autoga? Ise polnud autos kui juhtus, mu naine oli roolis kui siis too "tore" tädi tõmbas külje pealt liig lähedale ja tegi kriimu peale. Naine ei saanud esialgu aru kust hääl tuli kuna taga olid lapsed ning ei peatanud seetõttu ka toda tädi kinni (too pani muidugi tuimalt edasi ning gaasi). Juhtus Tallinnas Õismäel ehituse juures.
Mul naine teab ainult automarki ning autovärvi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar