Kas keegi, kellel on koroona laud, oleks nii lahke, et oleks valmis rentima mulle selleks nädalavahetuseks sümboolse tasu eest Harjumaal?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Lauajalgpall! Äkki keegi oskab soovitada,et mis brändi või mida ostul jälgida või on ka kuskil nn. käega katsuda...Invest In AfricaKommentaar
-
Elutoas seinad kipsist, millele on valge värv peale võõbatud.
Panin kuskil aasta tagasi mõned fotod seinale, kinnitamiseks kasutasin kitti.
Nüüd võtsid pildid maha, kitt seinas. Pestes tuleb see maha (seebivesi), kuid peale selle pesemist on näha laiku, st. pole ühtlane.
Kas peaksin plaanima seina ülevärvimist, või aitaks mingi muu pesuaine vms?Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Mul oli kunagi teibiliim vaja lumivalgelt seinalt eemaldada. Parim viis oli sellise valge pehme kustukummiga see maha nö kustutada. Äkki toimiks ka sinul
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
ega ei aita sind ükski pesuaine, kuna eeldatavalt on värvitud seinad mati värviga(numbri näiduga 7 või sinna kanti), siis selle nühidki läikima, ükskõik millega seda teha.Elutoas seinad kipsist, millele on valge värv peale võõbatud.
Panin kuskil aasta tagasi mõned fotod seinale, kinnitamiseks kasutasin kitti.
Nüüd võtsid pildid maha, kitt seinas. Pestes tuleb see maha (seebivesi), kuid peale selle pesemist on näha laiku, st. pole ühtlane.
Kas peaksin plaanima seina ülevärvimist, või aitaks mingi muu pesuaine vms?Kommentaar
-
Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Selline rumal küsimus. Kui tahta mõnest esindusest uut autot osta, siis kas hilissügisel/talvel ostes on suurem võimalus näiteks mingi eripakkumise otsa sattuda, kui hiliskevadel/suvel ostes? Või sellist seaduspära ei ole ning hooajal pole otseselt vahet?Kommentaar
-
Kuidas annaks leida minu autole kriimu tekitanud tädi üles oma autoga? Ise polnud autos kui juhtus, mu naine oli roolis kui siis too "tore" tädi tõmbas külje pealt liig lähedale ja tegi kriimu peale. Naine ei saanud esialgu aru kust hääl tuli kuna taga olid lapsed ning ei peatanud seetõttu ka toda tädi kinni (too pani muidugi tuimalt edasi ning gaasi). Juhtus Tallinnas Õismäel ehituse juures.
Mul naine teab ainult automarki ning autovärvi?Kommentaar
-
Ega autos juhuslikult ei ole pardakaamerat?Kuidas annaks leida minu autole kriimu tekitanud tädi üles oma autoga? Ise polnud autos kui juhtus, mu naine oli roolis kui siis too "tore" tädi tõmbas külje pealt liig lähedale ja tegi kriimu peale. Naine ei saanud esialgu aru kust hääl tuli kuna taga olid lapsed ning ei peatanud seetõttu ka toda tädi kinni (too pani muidugi tuimalt edasi ning gaasi). Juhtus Tallinnas Õismäel ehituse juures.
Mul naine teab ainult automarki ning autovärvi?Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar