Apua, kuidas ja mis otsinguga leida seda suurepärast jõululaulu, kus viljandi kuulsad inimesed koos üürgavad?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustApua, kuidas ja mis otsinguga leida seda suurepärast jõululaulu, kus viljandi kuulsad inimesed koos üürgavad?
Kommentaar
-
Algselt postitas fiorentina Vaata postitustRootsis on see näiteks: https://www.elgiganten.se/
Rootsis ümberrehkendatuna 70 eur
Kommentaar
-
Kas teate mõnda veebilehte/teenust, kust legaalselt Eesti filme vaadata ja kus on ka enamjaolt kõik olemas?
Midagi sellist nagu on Amazon Prime (10 filmi) aga suurema valikuga. Viaplays vist ei ole ühtegi Eestikat.
Või kuidas on Netflixis Eesti filmidega?
Või kui ei ole sellist lehte, siis tekib küsimus - miks? Kas neile ei meeldi raha? Praegu topivad kõike DVD peale, aga nendega pole midagi peale hakata.
Kommentaar
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustKas teate mõnda veebilehte/teenust, kust legaalselt Eesti filme vaadata ja kus on ka enamjaolt kõik olemas?
Midagi sellist nagu on Amazon Prime (10 filmi) aga suurema valikuga. Viaplays vist ei ole ühtegi Eestikat.
Või kui ei ole sellist lehte, siis tekib küsimus - miks? Kas neile ei meeldi raha? Praegu topivad kõike DVD peale, aga nendega pole midagi peale hakata.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMis on põhjamaade elektroonikapoed, et saaks sealt hinnavõrdlust vaadata?
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustKas teate mõnda veebilehte/teenust, kust legaalselt Eesti filme vaadata ja kus on ka enamjaolt kõik olemas?
Või kui ei ole sellist lehte, siis tekib küsimus - miks? Kas neile ei meeldi raha? Praegu topivad kõike DVD peale, aga nendega pole midagi peale hakata.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustGigantti ja verkkokauppa on Soomes näiteks.
Telia filmiriiulis on päris suur valik. Enamus muidugi vanemad.
Kommentaar
-
Ma olen ka mõelnud, et miks nö selliseid festivalide/mitte hollywoodi filmidele pole mingit oma platvormi kust neid mingi paari euro eest online keskonnas vaadata saaks. Praegu on nii, et kui mingi ütleme näiteks 3a tagasi pöffil olnud ülihead Austria/Poola/Iraagi filmi näha tahaks, siis pole see vist küll kuidagi võimalik. Ju siis on mõistlikum need filmid kusagile nurka visata, kui rahvale vaatamiseks pakkuda.Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar