See on siit vist läbi käinud, aga oskab keegi soovitada asjalikku kohta, kus saab jopel lukku vahetada? Et oleks ikka toonivalikut ja oskusi jne?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKes on Sambaz? Ja miks ta nii naljakas on?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMiks alati auhindade teema avamisel mingi 1-2 venda täiega lappesse lähevad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustma võin seda omast vaatevinklist öelda, mulle ei meeldi olukord, kus nii nö vanematel tegijatelt on nö koguaeg õiguss, ja uuemad tegelesed jäävad lihtsalt vakka.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustma võin seda omast vaatevinklist öelda, mulle ei meeldi olukord, kus nii nö vanematel tegijatelt on nö koguaeg õiguss, ja uuemad tegelesed jäävad lihtsalt vakka.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKes need vanaisad on? Ja kas vanaisa staatus tuleb postituste arvust või liitumise kuupäevast?
1) Mõnuagent
2).....
3).....
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustVanaisadeka defineerisin neid, kes kõigitele uutele koguaeg irooniliselt ja sarkastiliselt vastavad sõltumata sellest, mida nad räägivad, sest nemad ei ole nende pundist. Jube lahertadmine ja klasside tekkimine on võimust võtnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa saan aru, et asi kisub hapuks, sest 10 aastat tagasi hullutasite siin foorumis igapäev oma sarkasmi ja irooniaga foorumlasi ja olite kõvad vennad, aga nüüd on aasta 2017 ja vaadake peeglisse ja saage aru, et te olete oma jamaga natukene minevikku kinni jäänud.
Suvepäevadel osalemine tõstaks su aktsiaid? Kardan, et mitte.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJa siis sa nimetad mind aasta solvujaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustPeab mainima, et 10 aastat tagasi oli foorum tublisti kihvtim koht. Debiilikuid oli justkui vähem. Täna käib siin ränk läbu, a la Saver Liverpooli teemas.
Suvepäevadel osalemine tõstaks su aktsiaid? Kardan, et mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNo aktsiad aktsiateks lihtsalt, miks on vaja sii foorumisse tekitada vanadest olijatest teatud trobikond inimesi, kelle jaoks kõik uus on jama ja vanasti oli palju parem ja kõik uued on hukas. Sellepärast ma neid vanaisadeks defineerisingi, sest üldjuhul on vanaisad kodus tugitoolis need, kes tv vaadates täpselt sama laulu laulavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaabud seltskonda ja hakkad kõiki pikalt saatma ja kõigile elu õpetama. Tuleb mingi tüüp ja ütleb, et jää vait. Teised kõrvalt ütlevad, just, rahune maha. Ja siis hakkad hädaldama, et mingi vanadest olijatest trobikond on ees ja diskrimineerib teisi? Okei. Mine ja proovi seda kuskil päriselus ka teha.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKeda ma õpetanud olen ja kus? Mul hea meel kui inimesed kaasa arutavad, aga siin need oldschoolerid lähevad jube ruttu isiklikuks ja hakkavad sildistama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar