Hinnad suhtkoht ühte auku kõigil kuna konkurents kõva ja juurdehindlus üpris väike. Mõle parem välja mis rehvi tahad ning selle kaudu otsi koht kus parima hinnaga müüakse. Muidu rehvipluss või rehvid24 nt. Tahad knvaliteetsemat rehvi maksad rohkem, tahad odavamat ei saa nii kvaliteetset.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Tere,
Lillekülas tuleb CL ja Uefa liiga võitja mäng. Kas sellel mängul on migi oma nimi ka? millal toimub? ja millal piletid müüki võiksid tulla ja kelle kaudu neid osta saab?
Tänud!
EDIT:
UEFA otsustas, et 2018. aasta superkarikas ehk matš Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitja vahel peetakse Tallinnas A. Le Coq Arenal!
Võin und näha piletitest
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustAga Arsenali puhul kellele? Või rb, 'pool, roma, real, bayern puhul?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEriti alatu on Marseille ära unustada.Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKui Atletico peaks SuperCupi finaali saama, siis peaks EJL, kui soccerneti foorumi omanik kinkima Punktile hea panuse eest foorumis piletid mängule!
Marseille puhul Maskile.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMingi vabatahtlikuks sai kandideerida UEFA SUPER CUP mängul. Leiad mingi ameti kus juurdepääs statale.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustMiks ei ole Venemaal siukse suure rahva kohta praktiliselt ühtegi maailmakuulsat lauljat/bändi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustReali teemas olen mina rekordpostitajaFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar