Hea hinna/kvaliteedi suhtega hambaarst Tallinnas?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustHea hinna/kvaliteedi suhtega hambaarst Tallinnas?
Väga viisakas koht.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄäretult kõikuv kvaliteet. Eelis on see, et saad kiirelt järjekorda.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitust"Rekordarv kasutajaid oli foorumeid lugemas 2 757, 23.01.16 kell 04:16." - miks?
Ma vist olen seda kunagi küsinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustÖö maagia teemas vist pole lubatud päevasel ajal sõna võtta aga lugesin seda postitust ja mõtlesin, et kas mai esimesel poolel on nii pikalt soojaperioodi olnud? Üksikuid päevi küll aga nädal aega järjest?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustHuvitaval kombel on kattunud soe ja päiksepaisteline maikuu täpselt siis kui mul ajateenistus või RÕK oli. 2014 oli sigasoe mai, 25+ kraadi ja päike stabiilselt lagipähe. 2016 sama teema ning nüüd taas.
Kommentaar
-
99 suvi ise oli jällegi väga soe ja päikesepaisteline. Lapsepõlvest, täpsemalt millalgi 90ndate esimestest aastatest on meeles aprilli viimastel päevadel ujumas käimine, kas siis aga ka reaalselt pikalt sooja oli, selles ma nii kindel pole, pigem tüüpiline laste esimeste kuumade ilmadega üle pingutamine.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustLapsepõlvest, täpsemalt millalgi 90ndate esimestest aastatest on meeles aprilli viimastel päevadel ujumas käimine, kas siis aga ka reaalselt pikalt sooja oli, selles ma nii kindel pole, pigem tüüpiline laste esimeste kuumade ilmadega üle pingutamine.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitust99 suvi ise oli jällegi väga soe ja päikesepaisteline. Lapsepõlvest, täpsemalt millalgi 90ndate esimestest aastatest on meeles aprilli viimastel päevadel ujumas käimine, kas siis aga ka reaalselt pikalt sooja oli, selles ma nii kindel pole, pigem tüüpiline laste esimeste kuumade ilmadega üle pingutamine.
Loodame, et tuleb soe suvi, mitte ei lähe nii, et kevadised ilusad ilmad tulevad suve arvelt.
Kommentaar
-
Kui koduaias oskamatult või vales kohas grilli kuumaks ajad, võid päästeametilt selle eest korraliku trahvi kaela saada.
Kas kuskil mingi statistika on või siis täpsemalt, et kas keegi kunagi sellist asja kunagi saaks üldse välja uurida, et kui mitu korda on tulekahju alguse saanud grillimisest terrassil - seda siis terve meie lühikese ajaloo jooksul?Amorim <3
Kommentaar
-
kas kellelgi juhtub olema Huawei Color band a2 ? Tegemist nimelt sellise veidi taskukohasema aktiivsusmonitoriga.
Minu meelest tundub veidi ajuvaba plekkida mingi kaks sotti mingi fäänsi aktiivsusmonotiri eest, kui oleks lootust, et 50€ agregaat teeb ära 95% samast tööst?
Huvitavad ka sellised küsimused, et kas/millist kella on võimalik syncida näiteks Endomondo appiga? Mul poleks probleem telefoni kaasas kanda jooksurajal, küll aga on sealt tüütu vaadata läbitud distantsi/tempot jooksmise ajal (st mitu min per km tempos jooksmas oled).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar