Palju maksab toonkile maha võtmine autoklaasilt või tasub endal selle liimiga jännata?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustMuidu teadmiseks - Vilniuses oli vahepeal sihuke diil, et vahet pole, mis hotellist lennujaama, oli fix tasu (8 eur vms). Mu arust käis ka tagurpidi. Bussijaama kontekstis muidugi abi pole
Kommentaar
-
Kas süsinik tähendab seda, et nikkusid süsimustaga? Või olid, teine oli (olite) nikkudes täitsa süsi(d)?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kuhu poodi pöörduda Tartus, kui otsin saaliputsasi? Võiks olla normaalne valik ja okeid hinnad."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMilleniumi vahetuse paiku müüdi poodides ja klubides mingit lahjat (5 koma midagi promilli?) alkohoolset jooki 0,33 l pudelis. Mingi viinakoks jõhvikamahlaga vms. Vist oli nimi Molotov coctail. Mäletan valesti või oli see nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKui ma näen naist pusaga/jopega/särgiga, mille peal on suur tekst SuperDry, siis ma mõtlen, et miks ta seda teksti esitleda soovib. Kas ma olen liiga rikutud mõtlemisega?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar