Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKui sa neid burgerisaiu mudida saad unustad ka ära kes Hillary Clinton on.
* - anyone who isn't his wife
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa olen olnud paar korda selle piffiga samas seltskonnas ja hoia jumalat, tegemist on niii rumalaga lambaga, et siga ka ei söö.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vunts Vaata postitustOlen samuti kokku puutunud selle tütarlapsega korduvalt, pole seal hullu midagi, omad kiiksud trenni ja toiduga aga muidu tip top. Pigem siin mingi kadedus mängus jah.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPorgand on ju Suviste eks
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAmmu pole.
#adidaseesti ongi nende lahkuminekunali.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAmmu pole. Mingi uus unknown.
Kommentaar
-
Algselt postitas vunts Vaata postitustOlen samuti kokku puutunud selle tütarlapsega korduvalt, pole seal hullu midagi, omad kiiksud trenni ja toiduga aga muidu tip top. Pigem siin mingi kadedus mängus jah.
1- mul pole sellised burgerisaiu
2- ma tahaks olla uku aka noku suviste
3- mul pole 33 tonni instagrammi jälgijat
4- ma ei saa adidase asju tasuta
5- ma ei saa minna kuskile seltskonna koorekihi üritusele, sest ma ei ole kuulus
6- mul ei ole sellised retuuse, mis teevad perse läbi instagrammi filtrite perse 3korda suuremaks ja trimmikamaks, mis ta tegelt on.
hashtagmaolenniiikadesestmaeiolepaljasporgand
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuidas palun? Äkki vunts seletab mulle, mille peale mul on kade olla? Ma loll ei saanud aru hetkel küll sellest. Võin su elu võib-olla lihtsamaks teha ja anda mingid variandid.
5- ma ei saa minna kuskile seltskonna koorekihi üritusele, sest ma ei ole kuulus
6- mul ei ole sellised retuuse, mis teevad perse läbi instagrammi filtrite perse 3korda suuremaks ja trimmikamaks, mis ta tegelt on.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustot jumala sassis, kas jutt käib nüüd Kasearust, Suvistest või paljastporgandist
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKuidas palun? Äkki vunts seletab mulle, mille peale mul on kade olla? Ma loll ei saanud aru hetkel küll sellest. Võin su elu võib-olla lihtsamaks teha ja anda mingid variandid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar