Algselt postitas Katk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas dinero Vaata postitustOskab keegi öelda, et kui browseriga soccerneti foorumis olla ja seadete all jäi Theme mingi mobiili variandi peale, siis kust kohast tagasi saab selle muuta normaalseks? No mitte kusagilt ei leia seadeid üles enam.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustkleepsude paigaldamine betoonile, rändrahnule, puutüvele - kui teostatav ja mida tuleb silmas pidada? nagu ma aru saan, siis sammal on üks takistus, aga muidu on reaalne? enne tuleb pind kuidagi korda vuntsida?
Betoonile saad ka suvalist kleebist paigaldada, aga pind tuleb kruntida (Prostokk, 3M primer).
Ja nii tõesti ja nii edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustOn olemas eriti agressiivse liimiga kiled-värgid, uuri reklaamivalmistajatest firmadest. Kleebitakse isegi asfaldile asju. Ja püsivad küll. (Kallid on ka, muidugi). MR Stuudios pakutakse, või vähemalt millaski pakuti, seda Street Vinyli nime all.
Betoonile saad ka suvalist kleebist paigaldada, aga pind tuleb kruntida (Prostokk, 3M primer).
Ja nii tõesti ja nii edasi.
ma panin vist betoonile ja vist jäi normaalselt ka. puit + kivi pleiss on veel proovimata, eks näis.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustmingeid lokaale tallinnas kus mängiks deep house põhiliselt või mingit lehte jagada kus tuleks infot mingite deep house pidude kohta?
'MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Ilgelt rumal tunne on küsida, aga. Sõitsin eile luxexpressiga punktist A punkti B ja üks film jäi pooleli. Tõmbasin seejärel filmi torrentiga alla, aga vaatama hakates polnud filmil heliga kõik korras. Ses suhtes, et kogu filmimuusika on okei, aga kõik dialoogid on olematud. Proovisin siis teise failiga, sama keiss. Tõmbasin uue filmi, sama keiss jälle. Samas mõni varasem tõmmatud film on igati ok. Kas see on mingi üliuus ja vinge piraatlusvastane üritus või olen ma kuskil seaded pekki keeranud või on tegu lihtsalt poltergeistiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkossukauge inimesena sattusin mingit mängu taustaks vaatama ja kuidas suht kõrgel tasemel vabaviskeid mööda suudetakse visata? Eesti koondise % mingi 70 kanti vist üldsegi?
Peaks nagu olema suht esimene asi mida harjutatakse või ei?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar