Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
http://foorum.soccernet.ee/profile.php?do=editoptions siit kaudu ei anna muuta? Mul üks viimaseid sätteid nimekirjas olemas "Foorumi stiil", kui enam iga lehe all seda valikut pole siis ehk sealt.Kommentaar
-
Väljalogimine ei aita ning see link, mille Katk andis vastab, et mobiiliseadmel pole link ligipääsetav
kuigi olen arvuti kaudu foorumis üldse. Tundub, et "seaded" mobiiliversioonil puuduvad ja peab uue kasutaja tegema. Või on kellelgi adminnidest vms asjapulkadest mõni soovitus veel?
Kommentaar
-
Aitäh, see link tegi korda nüüd.Kommentaar
-
-
On olemas eriti agressiivse liimiga kiled-värgid, uuri reklaamivalmistajatest firmadest. Kleebitakse isegi asfaldile asju. Ja püsivad küll. (Kallid on ka, muidugi). MR Stuudios pakutakse, või vähemalt millaski pakuti, seda Street Vinyli nime all.
Betoonile saad ka suvalist kleebist paigaldada, aga pind tuleb kruntida (Prostokk, 3M primer).
Ja nii tõesti ja nii edasi.Kommentaar
-
aitüma.On olemas eriti agressiivse liimiga kiled-värgid, uuri reklaamivalmistajatest firmadest. Kleebitakse isegi asfaldile asju. Ja püsivad küll. (Kallid on ka, muidugi). MR Stuudios pakutakse, või vähemalt millaski pakuti, seda Street Vinyli nime all.
Betoonile saad ka suvalist kleebist paigaldada, aga pind tuleb kruntida (Prostokk, 3M primer).
Ja nii tõesti ja nii edasi.
ma panin vist betoonile ja vist jäi normaalselt ka. puit + kivi pleiss on veel proovimata, eks näis.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ilgelt rumal tunne on küsida, aga. Sõitsin eile luxexpressiga punktist A punkti B ja üks film jäi pooleli. Tõmbasin seejärel filmi torrentiga alla, aga vaatama hakates polnud filmil heliga kõik korras. Ses suhtes, et kogu filmimuusika on okei, aga kõik dialoogid on olematud. Proovisin siis teise failiga, sama keiss. Tõmbasin uue filmi, sama keiss jälle. Samas mõni varasem tõmmatud film on igati ok. Kas see on mingi üliuus ja vinge piraatlusvastane üritus või olen ma kuskil seaded pekki keeranud või on tegu lihtsalt poltergeistiga?Kommentaar
-
Vabaviske eest saab ainult 1p. Kahe ja kolme punniseid viskeid harjutatakse rohkem!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar