Kas mulle on pantud mingi piirang peale, et offtopicus ei saa postitada?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Oh sa mu jõuluvana, poleks oodanud, et mu post läbi läks. On siis mingi piirang peale pantud üldiselt, et mingeid vanu teemasi niisama üles ei kaevataks postituste arvu suurendamise eesmärgil?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas mulle on pantud mingi piirang peale, et offtopicus ei saa postitada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMa olen nõus, pigem võiks äkki selle postitamise arvu ära kaotada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKlavan on siis jalgpallis maailma teine?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas mulle on pantud mingi piirang peale, et offtopicus ei saa postitada?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustIsamaa, IRL ja sotsid lubavad igasugu asju valimisreklaamides - aga kuna nad praegu on valitsuses, miks nad juba praegu neid asju ei algata?
- Aga miks sa nüüd juba ei jäta?
Noh, et mine tea, äkki jätabki, kui veel viieks aastaks saab tagasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEesti parim sportlane (v.a need, kellest rahvas hoolib)?
ja nii jäigi Lehis rahvahääletusel alles neljandaks (ja kokkuvõttes teiseks)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustja nii jäigi Lehis rahvahääletusel alles neljandaks (ja kokkuvõttes teiseks)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar