Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • j6u1uv4n4
    Me engana que eu gosto
    • Jan 2009
    • 8175

Eestis on 100% rohkem uberi jms sõitjaid kui soomes

Kommentaar

• telekavaataja
      Põrandaalune panustaja
      • Mar 2004
      • 19525

Keenias saab Uberi kaudu isegi tuctuci tellida (jutt käib Mombasast). Aga üldiselt on uber siin palju mugavam ja turvalisem liikumiseviis, kui suvavedajaga kauplejat mängida.
      Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

• Shaq
        Pallipoiss
        • Apr 2006
        • 1942

Algselt postitanud kasutaja allars poolt
        On üldse nende sentide eest mõtet sõita ka või? Kliendi jaoks on muidugi soodne hind hea, aga palju teenuse osutaja üldse teenib?
        Ei tea. Ei ole arvutuskäiku läbi teinud ja ega otseselt ei oskagi. Oma silm on kuningas. Neid jutte, kuidas keegi teenib töö kõrval 500+ eurot kuus, neid ikka on. Iseasi kui sealt kulu maha arvutada, palju alles jääb.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
          Me engana que eu gosto
          • Jan 2009
          • 8175

Sõnal sitt on uurali tüvi? Inglisekeelse vastega sarnasus on lihtsalt juhuslik kokkusattumus?

Kommentaar

• Sambaz
            Eesti koondislane
            • Jan 2015
            • 3695

Algselt postitanud kasutaja Shaq poolt
            Ei tea. Ei ole arvutuskäiku läbi teinud ja ega otseselt ei oskagi. Oma silm on kuningas. Neid jutte, kuidas keegi teenib töö kõrval 500+ eurot kuus, neid ikka on. Iseasi kui sealt kulu maha arvutada, palju alles jääb.
            Kas see on see versioon, et kolisid meile siia pealinna ja avastasid, et kuidagi kalliks on läinud elu ja lisaraha on vaja?

Kommentaar

• allars
              Eesti koondislane
              • Nov 2008
              • 2131

Algselt postitanud kasutaja Shaq poolt
              Mulle tundub ka, et ei jääkski nagu midagi. Pole ime, et nüüd mingid vanad rümad ka sõitma lastakse.

Kommentaar

• Shaq
                Pallipoiss
                • Apr 2006
                • 1942

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
                Kas see on see versioon, et kolisid meile siia pealinna ja avastasid, et kuidagi kalliks on läinud elu ja lisaraha on vaja?
                Fifty sixty. Üür on tõesti kallim kui artus. Artus elades käisin nädalavahetuseti maakohas, nüüd pealinnas nii tihti sinna ei satu ning auto seisab suuresti tühja (tööle saan nüüd jala käia). Ehk siis võimalus lisaraha teenida, vaba aja olemasolu ja kulutuste suurenemine on seda mõtet vahel kergitanud.

Kommentaar

• elx
                  Professionaal
                  • Oct 2001
                  • 5828

Tammjärv pressikal. Tavaliselt sätitakse pressikal pudelid ritta, et reklaami teha. Ei tea kas dopingupatuste pressikal soovivad joogifirmad tõesti sellist reklaami või on need mitu pudelit juhuslikult seal kenasti reas?
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

• Shaq
                    Pallipoiss
                    • Apr 2006
                    • 1942

Ma arvan, et need on suvalised kohaliku poe vesi+limonaad, et oleks neil midagi juua, kui suu kuivama hakkab.

Kommentaar

• orbitaaljaam
                      Meeskonnaliige
                      • Apr 2004
                      • 10333

Kas ma saan kuskilt vaadata, kes on minuga samale aadressile sisse kirjutatud? eesti.ee? Kuskohast sealt?

Kommentaar

• Markko
                        Vabakutseline günekoloog
                        • Jun 2002
                        • 1269

Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
                        Kas ma saan kuskilt vaadata, kes on minuga samale aadressile sisse kirjutatud? eesti.ee? Kuskohast sealt?
                        Võibolla ma eksin, aga sellisele infole saab ligi ainult korteri/maja omanik ja 10 aasta taguse kogemuse järgi sai selle info KOV-i käest
                        308

Kommentaar

• Katk
                          mõh?
                          • Mar 2009
                          • 5944

kui ma õigesti mäletan sai eesti.ee'st ka seda infot küsida läbi mingi avalduse.

Kommentaar

• orbitaaljaam
                            Meeskonnaliige
                            • Apr 2004
                            • 10333

Algselt postitanud kasutaja Markko poolt
                            Võibolla ma eksin, aga sellisele infole saab ligi ainult korteri/maja omanik ja 10 aasta taguse kogemuse järgi sai selle info KOV-i käest
                            Ma tahangi enda korteri kohta. A mingi avaldusega ei viitsi nussida.

Kommentaar

• ltltl
                              Reservmängija
                              • Jun 2013
                              • 118

Tekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.

Kommentaar

• zelee
                                Eesti koondislane
                                • Nov 2010
                                • 6285

Algselt postitanud kasutaja ltltl poolt
                                Tekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.
                                Alusta kõigepealt enese harimisega https://www.apollo.ee/kuidas-alustad...erimisega.html

Kommentaar

Töötlen...