Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Nende kolleegide lemmiksaadete hulka kuulub ka muidugi mingisugune alasti ahvatlus? või mis iganes selle saate nimi on, kus saates on alasti inimesed.
Kõlab küll nagu eika ja Sarap
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Autol vaja tagumiste piduriklotside vahetus koos piduriketastega ära teha ning üks hinnapakkumine sellisele tööle tuli 236 euri, mis tundub kuidagi krõbe. Pole varem kordagi sellega kokku puutunud. Kas see hind ongi sinnakanti või saaks ka oluliselt soodsamalt kusagil?
Autol vaja tagumiste piduriklotside vahetus koos piduriketastega ära teha ning üks hinnapakkumine sellisele tööle tuli 236 euri, mis tundub kuidagi krõbe. Pole varem kordagi sellega kokku puutunud. Kas see hind ongi sinnakanti või saaks ka oluliselt soodsamalt kusagil?
Mul oli ka kunagi piduritega midagi ja esialgu tundus esinduses hind mingi 400 eurot? ka liigapalju ning kaks vana klassivenda, kes endaarust suured automehaanikud rääkisid mulle augu pähe, et see on lihtne viga ja lammutuses just sõideti üks selline mahakandmisele ja saame sealt osad ja see on 2 tunni töö ja 200 eurot maksimaalselt. Järgmine kuu pidin esinduses maksma poolteist tonni...
Mis autoga tegemist ja kas pakumise tegi margiesindus või tava töökoda? See tundub ok hind, kui sõidad 2017 aasta Bemariga aga väga viltune, kui 98 aasta Passatiga.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Tagumised kettad klotsid.. 80 euri jupid nt jah.
156 euri tööraha? Ilmselt elad pealinnas ja nende tunnihindadega ma kursis pole.. aga usun,et eesti keskmise mehaaniku tund on 25-35 euri.
Ehk sis teadmata auto marki ja linna siis selle töö peale ei saa elus kuluda 5h.
Kui seda aga esinduses teed , sis on ju hind okei.
Aga kui lihtsalt mehaaniku juures, siis ma ikkagi ûtlen,et sind nööritakse.
Mis automark ja mis aasta? Kõlab küll nöörimisena, aga palju oleneb sellest mis auto on.
2014. aasta Avensis ja pakkumise tegi esindus. Seega ilmselt vist täitsa okei hind vastuste põhjal?
Jah, Toyota esindus küsib üle 50 euri tunni eest vähemalt( Pärnus vist 56.-) ja sel juhul igati reaalne pakkumine.
2014. aasta Avensis ja pakkumise tegi esindus. Seega ilmselt vist täitsa okei hind vastuste põhjal?
Esindus on kõige kallim koht üldse. Töötund 50 euri +/-. Kui autol garantiid enam ei ole, siis ainult loll remondib oma autot esinduses. Eriti selliseid lihtsaid asju.
Ise remontisin viimast kasutatud autot Lasnamäe Automaailmas. Hinna ja kvaliteedi suhe paigas. Julgen soovitada.
E: soovi korral said oma varuosaga minna ja sealt hoiab juba korralikult kokku.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar