Eestis on 100% rohkem uberi jms sõitjaid kui soomes
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas allars Vaata postitustOn üldse nende sentide eest mõtet sõita ka või? Kliendi jaoks on muidugi soodne hind hea, aga palju teenuse osutaja üldse teenib?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustEi tea. Ei ole arvutuskäiku läbi teinud ja ega otseselt ei oskagi. Oma silm on kuningas. Neid jutte, kuidas keegi teenib töö kõrval 500+ eurot kuus, neid ikka on. Iseasi kui sealt kulu maha arvutada, palju alles jääb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustEi tea. Ei ole arvutuskäiku läbi teinud ja ega otseselt ei oskagi. Oma silm on kuningas. Neid jutte, kuidas keegi teenib töö kõrval 500+ eurot kuus, neid ikka on. Iseasi kui sealt kulu maha arvutada, palju alles jääb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKas see on see versioon, et kolisid meile siia pealinna ja avastasid, et kuidagi kalliks on läinud elu ja lisaraha on vaja?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKas ma saan kuskilt vaadata, kes on minuga samale aadressile sisse kirjutatud? eesti.ee? Kuskohast sealt?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustVõibolla ma eksin, aga sellisele infole saab ligi ainult korteri/maja omanik ja 10 aasta taguse kogemuse järgi sai selle info KOV-i käest
Kommentaar
-
Tekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustTekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar