Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMul üldiselt pole ka 9/11 USA sisetööks pidajate vastu midagi aga on sellest hetkest, kui mina olen idioot selletõttu,et ma nende vankumatut usku ühte teooriasse ei jaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
Kuskohast tuleb väide, et suurem osa lennukikütust põles majast väljaspool ära? Kui vaadata lennukatastroofe, siis on tulekera küll meeletu, aga põleb väga kaua ja väga intensiivselt. Lisaks olid lennukid üsna äsja kaaperdatud, et ses osas tuldi sisse üsna täispaakidega.
Nagu tore saade, aga sisuliselt ajab djüüd ju täisreptiili välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuskohast ta võtab väite, et kokkukukkumise põhjustas põlev mööbel? Üritasin leida, ei leidnud.
Kuskohast tuleb väide, et suurem osa lennukikütust põles majast väljaspool ära? Kui vaadata lennukatastroofe, siis on tulekera küll meeletu, aga põleb väga kaua ja väga intensiivselt. Lisaks olid lennukid üsna äsja kaaperdatud, et ses osas tuldi sisse üsna täispaakidega.
Nagu tore saade, aga sisuliselt ajab djüüd ju täisreptiili välja.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustNagu Estonia, samamoodi ka 9/11. Riigi kõrgeim võim soovis, et tõendid hävitatakse, I wonder why?
Igat pläma ei tasu uskuda ja kōike tasub väga kriitilise pilguga lugeda, kuid sinisilmselt ei tasu kōike endale sisse ka süüa, mida valitsused ja ametlik propaganda söödab.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustVisake keegi siis Tiina Kliksoni aktipildid kaThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTa on mulle alati meenutanud neid "naisi" keda ma olen kohanud Pattayas..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar