320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas allars Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas see on see tsikk, kes laivis kolme djüüdiga trukkis?
-e- kähmakas pidi veits diagnoosiga olema. Tõmbab huumorit alla
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas see on see tsikk, kes laivis kolme djüüdiga trukkis?
Sesmõttes on asi õige jah, et ta pärineb sealt FB kommuunist ja tissivideo läks ka algselt sinna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo kuuuurijas oli jutuks, et mingi natuke otu tsikk jõi ja lällas laivis ja siis nussis kolme mehega järjest, kes olid ka sellised kähmarid veidi. Minu mälu järgi oli sarnane neidis.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustOot-oot, kui laivis, siis pange linke ka mitte ainult rääkige!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustteda ei näidatud, sest ta oli institutionalized ja aktivideo oli nii kiiresti kadunud, et isegi kommuuni omanik ei näinud seda ... kuidas ta sinu mällu sai?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKolmeraudses olla ropu suuga neidistebänd esinenud,mis on kollektiivi nimi?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustoot, what
-e- kähmakas pidi veits diagnoosiga olema. Tõmbab huumorit alla
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustei usu et diagnoosiga. tundub sellise tavapärase olen-üksi-ja-keegi-ei-näe lollitamisena, ainult keegi lükkas selle levisse
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustBudu sa sellist juhti tead, kes kasutab nime "rootsikunn"?
Istus alles hiljuti lennukis minu kõrval, tundus päris muhe vana olevat.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar