Algselt postitas ltltl
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustTekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustTekkis mõte hakata tegelema investeerimisega. Kust peaksin mina, kui väga võhik inimene sellel alal, alustama? Jah, olen lugenud igasuguseid tutvustusi ja õpetusi, mis lõppude lõpuks on suunanud mind kuhugi demokontosid tegema. Tegin AdmiralMarketsisse ka kasutaja ning tõmbasin mingi tarkvara alla aga see maailm seal on minu jaoks üpris tundmatu ning kirju. Keegi vähe targem inimene ehk oskab soovitada kus ja kuidas alustada ning proovida? Ennast huvitab vast kõige rohkem aktsiaturg aga ei välista ka midagi muud.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust
Harjumaa, Lääne-Virumaa, Ida-Virumaa
Hiiumaa, Läänemaa?, Järvamaa?, Põltsamaa?, Jõgevamaa
Saaremaa, Pärnumaa, Mulgimaa, Tartumaa
Võrumaa, Valgamaa, Põlvamaa?
pakun, et vähemalt 10/15 sain
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKelelgi siin mõnda kontakti pole kelle kaudu saaks mõne mobiilioperaatori juurde mingi eriti hea diili vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMiks räägitakse A Le Coqist ja Sakust kui toiduainetööstusest mitte kui alkoholitootjatest? Tööstuste endapoolne PR et avalikkuse ees paremad välja näha?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKuidas siia foorumisse nii Twitteri postitusi panna, et ei peaks selle nägemiseks lingile klikkima? A'la nagu Džeko daiv Roma teemasse postitati alles.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust[ twitter ] siia link [ /twitter ] - Ja kõik tühikud jäta ära.
Twitter.jpg
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustMiks räägitakse A Le Coqist ja Sakust kui toiduainetööstusest mitte kui alkoholitootjatest? Tööstuste endapoolne PR et avalikkuse ees paremad välja näha?
2006
Õllele parima toiduaine nimetuse andmine tekitas möödunud nädalal meedias negatiivse alatooniga vastukaja nii seetõttu, et tegemist on joogiga kui ka seetõttu, et tegemist on just alkohoolse joogigaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar