Saepurubrikett või klots ei sobi? Müüakse kilodes (alus ca tonn) ja kuna on saematerjali jäägid, siis niiskus on suht stabiilne (mingi 10-15% vist)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Toodab Vaata postitustTere ,
Kus poest leiaks diabeetikutele mõeldud toiduaineid moosid jms ?
Asukoht Tallinn Harjumaa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKui sa leiad moose ja asju suhkruasendajatega ole hea kirjuta siia ka. Dieedi ajal oleks megahead.
Kommentaar
-
Algselt postitas Toodab Vaata postitustTere ,
Kus poest leiaks diabeetikutele mõeldud toiduaineid moosid jms ?
Asukoht Tallinn Harjumaa.
Kommentaar
-
kas saab ka rohke tähelepanu rannajalgpalli osas? eile oli mäng ja ei leidnud yhtegi kajastust ERJK kohta.. täna tuli vs HUngary kajastus.. aga rohkem tähelepanu sinna paluks - ehk see tõstab populaarsust ja annab ka rannajalgpalluritele motti juurde?! nende tase ikkagi kõvem kui EKl ja EJKlbdl
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTelekavataaja. Miks ei ole panustamissaitidel api?
Kunagi minu meelest Coolbet proovis midagi, aga see ei olnud edukas.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee nõyab liiga suurt julgust, investeeringut ja kasutajate ümberharjutamist.
Kunagi minu meelest Coolbet proovis midagi, aga see ei olnud edukas.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustkasutajate ümberharjutamist.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustsul mingi statistika, et kui paljud telefonist kodulehelt sisse logivad vs arvutist või pakud puusalt muidu
Ja see ei välista, et lähiajal hakatakse sellele üle minema.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSee nõyab liiga suurt julgust, investeeringut ja kasutajate ümberharjutamist.
Kunagi minu meelest Coolbet proovis midagi, aga see ei olnud edukas.
Kommentaar
-
Ma ka imestan, et enda valdkonnas on meil juba kuid küll, kus mobiilist külastatavus kasvab. Seega ei ole see päris kasutajate harjumusega seotav küsimus, et miks kihlveokontorid äppe ei tee. Äkki miskit turvalisusega? Äkki mingi mugavusega, et kui Eestis oleks kasulik, siis äkki teistel turgudel mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ka imestan, et enda valdkonnas on meil juba kuid küll, kus mobiilist külastatavus kasvab. Seega ei ole see päris kasutajate harjumusega seotav küsimus, et miks kihlveokontorid äppe ei tee. Äkki miskit turvalisusega? Äkki mingi mugavusega, et kui Eestis oleks kasulik, siis äkki teistel turgudel mitte?
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMuidugi moblakasutajate hulk kasvab. Igas äris. Euroopas on moblakasutajate hulk veelgi suurem, aga seal ka ei tehta. Panustajad ei võta äppe eriti vastu, veel.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar