Saepurubrikett või klots ei sobi? Müüakse kilodes (alus ca tonn) ja kuna on saematerjali jäägid, siis niiskus on suht stabiilne (mingi 10-15% vist)
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
kas saab ka rohke tähelepanu rannajalgpalli osas? eile oli mäng ja ei leidnud yhtegi kajastust ERJK kohta.. täna tuli vs HUngary kajastus.. aga rohkem tähelepanu sinna paluks - ehk see tõstab populaarsust ja annab ka rannajalgpalluritele motti juurde?! nende tase ikkagi kõvem kui EKl ja EJKlbdlKommentaar
-
Telekavataaja. Miks ei ole panustamissaitidel api?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Jah, mul on statistika. Aga see on natuke ärisaladus ja nii. Endiselt, kui see kõik nii elemtaarne oleks, kas te arvate, et kihlveokontoritel poleks ammu see tehtud juba.
Ja see ei välista, et lähiajal hakatakse sellele üle minema.Kommentaar
-
Ma ka imestan, et enda valdkonnas on meil juba kuid küll, kus mobiilist külastatavus kasvab. Seega ei ole see päris kasutajate harjumusega seotav küsimus, et miks kihlveokontorid äppe ei tee. Äkki miskit turvalisusega? Äkki mingi mugavusega, et kui Eestis oleks kasulik, siis äkki teistel turgudel mitte?Kommentaar
-
Muidugi moblakasutajate hulk kasvab. Igas äris. Euroopas on moblakasutajate hulk veelgi suurem, aga seal ka ei tehta. Panustajad ei võta äppe eriti vastu, veel.Kommentaar
-
Ma ise tihti loobun vahest sellepärast, et viitsi telefoniga lehele minna, et sellega tegeleda.Ma ka imestan, et enda valdkonnas on meil juba kuid küll, kus mobiilist külastatavus kasvab. Seega ei ole see päris kasutajate harjumusega seotav küsimus, et miks kihlveokontorid äppe ei tee. Äkki miskit turvalisusega? Äkki mingi mugavusega, et kui Eestis oleks kasulik, siis äkki teistel turgudel mitte?
UKs olid küll telereklaamid. Arvasin, et see ongi järgmine samm.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar