Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustAnna andeks aga no minu arvates ta ka ei rääkinud, et ostis need opelid ja mercedesed....võiksid tõesti osata kaks lauset omavahel kokku panna ja jutust mõista midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustDiagonaalis ei jäänud silma, kuid ma annaks mõned plussid neile, kes täissteenusrenti harrastavad. Mõistlik.
Auto asemel kasutan samuti äpitaksosid, sest liigun suuremjaolt ainult Tallinnas ja ilmselt kõige mugavam ja soodsam ongi nii.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMis need hinnad umbes on? Kui kunagi lappasin, siis olid väljatoodud ainult pakkumised ettevõtetele ja ei viitsinud edasi uurida.
Auto asemel kasutan samuti äpitaksosid, sest liigun suuremjaolt ainult Tallinnas ja ilmselt kõige mugavam ja soodsam ongi nii.
Mu arust on see maastik saanud vahepeal uue hingamise.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKui mulle umbes aasta tagasi uut tööautot vaadati, siis kaaluti ka seda täisteenust. Aga olevat tulnud oluliselt kulukam kui läbi panga liisida.
Ei ole ka kuulnud, et see täisteenusrent ka turul oma populaarsusega lammutaks.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuna ma pole kunagi auto ostmisega tegelenud, siis ilgelt rumal küsimus. Kas selleks on mingit hinnavaatluse moodi kommuuni, kus saaks mingid tingimused sisse panna ja siis annab erinevate tingimustele vastavate autode hinnad?
Otsin lapse emale, tal on mingi vana Pežöö, mis on nii logu, et ma pigem ostan talle uue. Ehk peaks sisse mahtuma naine, lapse turvatool ja pagassi võiks ka miskeid asju pakkuda. Ja Dacia tundub kuidagi kahtlane firma, nagu Sorny makk või midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitust@Mõnu. ICE-de asemel võiks ehk pigem elektriautosid vaadata. Kasutatud 30kwh akuga 2017+ Nissan Leaf on päris mõistlik alternatiiv. Reaalne 150km ühe laadimisega, linnas bussirajal sõit. Keskmine 100km hind ca 1.5-2€. Piisavalt ruumikas, et mahutada ära 4 täiskasvanut koos asjadega. Puuduvad kulutused iga-aastastele mootorihooldustele (loe: õlivahetused, rihmad, rullikud jms), veermik vastupidav ning kui midagi seal vaja teha, siis jupid on soodsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustElektriautoga on see probleem ju, et kui elad kortermajas, siis kus sa teda laed?
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKas see 150km kehtib ka nov-aprill perioodi kohta? Ei mõtle seda mõnda päeva aastas kui arktikast päris külm õhk siia jõuab, vaid seda tavalist tatist null kuni miinus viis ilma Tallinnas?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar