320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Brasiilia, Argentiina ja Venemaa top tier liigad on väravate arvu poolest maailma nigelaimad. On ju ometi kuumaverelised ja kraaklemisega harjunud need rahvused - milles probo, et väravaid ei osata lüüa?
Ehk siis näiteks Dinamo ja Spartaki fännid kaklevad enne mängu, siis lähevad ylesköetult staadionile, et 0:0 viigimängu jõllitada.
Kommentaar
-
Tahaks autokooli minna. Tänu kiirele elutempole eelistaks e-õpet teooriaks. Elan Põhja Tallinnas ja tööl käin kesklinnas, ehk kuskile päris karupersse ei viitsiks ilmselt ronida. On kellegil häid soovitusi? Ise olen kuulnud Testudost ja Mustamäe Autokoolist, aga on ehk veel huvitavaid variante?Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustBrasiilia, Argentiina ja Venemaa top tier liigad on väravate arvu poolest maailma nigelaimad. On ju ometi kuumaverelised ja kraaklemisega harjunud need rahvused - milles probo, et väravaid ei osata lüüa?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustTahaks autokooli minna. Tänu kiirele elutempole eelistaks e-õpet teooriaks. Elan Põhja Tallinnas ja tööl käin kesklinnas, ehk kuskile päris karupersse ei viitsiks ilmselt ronida. On kellegil häid soovitusi? Ise olen kuulnud Testudost ja Mustamäe Autokoolist, aga on ehk veel huvitavaid variante?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustBrasiilia, Argentiina ja Venemaa top tier liigad on väravate arvu poolest maailma nigelaimad. On ju ometi kuumaverelised ja kraaklemisega harjunud need rahvused - milles probo, et väravaid ei osata lüüa?
Ehk siis näiteks Dinamo ja Spartaki fännid kaklevad enne mängu, siis lähevad ylesköetult staadionile, et 0:0 viigimängu jõllitada.
https://www.theguardian.com/football...messi-football
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustTahaks autokooli minna. Tänu kiirele elutempole eelistaks e-õpet teooriaks. Elan Põhja Tallinnas ja tööl käin kesklinnas, ehk kuskile päris karupersse ei viitsiks ilmselt ronida. On kellegil häid soovitusi? Ise olen kuulnud Testudost ja Mustamäe Autokoolist, aga on ehk veel huvitavaid variante?
Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustRehvid vaja tallinnast tartu saata. Mis firmaga saata? Cargo, dpd, keegi kolmas?Amorim <3
Kommentaar
-
Otsin juba pikka aega ühte laulu, mille kohta tean ainult paari märksõna. Ühesõnaga suht vana laul juba, mingi sellise jaapani (aasiapärase?) meloodiaga ning mingi aeg tuleb bass ka peale. Ainuke fraas mis mulle meelde tuleb on "meet me in the..." Lastakse ikka aeg-ajalt klubides ka.
Ehk kellelgi tuleb ette?
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustOtsin juba pikka aega ühte laulu, mille kohta tean ainult paari märksõna. Ühesõnaga suht vana laul juba, mingi sellise jaapani (aasiapärase?) meloodiaga ning mingi aeg tuleb bass ka peale. Ainuke fraas mis mulle meelde tuleb on "meet me in the..." Lastakse ikka aeg-ajalt klubides ka.
Ehk kellelgi tuleb ette?
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustThe middle?
Kui on inglise keeles siis jubeda aktsendiga. Laul ise võib jääda sinna 90ndate lõppu või 2000ndate algusse niimoodi puusalt tulistades.
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustKahjuks mitte. Seal kõlab vaid meeshääl, refräänis on vist ainult meloodia ja vahepeal on siis sellist meesvokaali kuulda kiirelt laulmas...mistõttu on raske aru saada kas on see inglise keeles või mingis muus
Kui on inglise keeles siis jubeda aktsendiga. Laul ise võib jääda sinna 90ndate lõppu või 2000ndate algusse niimoodi puusalt tulistades.
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustOtsin juba pikka aega ühte laulu, mille kohta tean ainult paari märksõna. Ühesõnaga suht vana laul juba, mingi sellise jaapani (aasiapärase?) meloodiaga ning mingi aeg tuleb bass ka peale. Ainuke fraas mis mulle meelde tuleb on "meet me in the..." Lastakse ikka aeg-ajalt klubides ka.
Ehk kellelgi tuleb ette?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar