Ütlesin et viimane mäng oli 4+ kui isegi tausta teades. Päris hea oli kuulata ja nii jätkata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ei saa aru, mida ma seekord Liverpooli kohta kriitilist ütlesin, aga eks mu armastus ManU vastu on vana ja ajalooline.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEile tekkis ühe üle-eestilise ajalehe koosolekul küsimus, et kas tšellot viiuldatakse?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEile tekkis ühe üle-eestilise ajalehe koosolekul küsimus, et kas tšellot viiuldatakse?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKüsisin muusikaõpetajast ema käest, kes hakkas alguses südamest naerma küsimuse peale. Siis jäi mõttesse ja ütles, et ilmselt ikka lihtsalt mängitakse, aga ta pole ka Muusika Akadeemia õppejõud
Kommentaar
-
Algselt postitas Stoksest Kalev Kruusi koolkonnal on vaja sildistada ja halvustada pidevalt. Vbl teevad seda kõikide suurklubide kohta, aga seda ma ei tea.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuna siin foorumis keskmisest oluliselt suuremaid spordisõpru, siis küsiks, et kas keegi teab mõnd tipptasemel (nägu- ja nimepidi) kurlingumängijat, vehklejat või sõudjat, kes ei ole eestlane? Või minugipoolest kasvõi maadlejat või tõstjat.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustKuna siin foorumis keskmisest oluliselt suuremaid spordisõpru, siis küsiks, et kas keegi teab mõnd tipptasemel (nägu- ja nimepidi) kurlingumängijat, vehklejat või sõudjat, kes ei ole eestlane? Või minugipoolest kasvõi maadlejat või tõstjat.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustEndine sõudja Olaf Tufte ja tõstja Tallahadze. Aga ma saan vist Su poindist aru poleks eestlasi neid alasid tegemas, ei teaks neidki.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar