Olen väiksest peale olnud Male fanaatik ja isaga sai kõvasti mängitud koguaeg ning ka kooliajal turniiridel käidud, aga nüüd viimased aastad ainult vahest internetis roostet maha kraapind ja piirdunud rohkem isegi mängude vaatamisega ning tahaks ikkagi reaalselt lauataga erinevate inimestega mängida kuivõrd netis seega ehk keegi on kursis/teab/käib ise kuskil tallinnas mõnes klubis või kuskil mängimas, kes ootaks uusi huvilisi ja liikmeid?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustSuht niru seis on. Maletrennid on vist eraldi olemas, aga ma eeldan et päris 24/7 asjas sees olla ja Kasparoviks saada sa ei viitsi. Ttüs algatati eelmine aasta maleturniirid, aga ei tea kas nad mittetudengeid lasevad. Ma pole ka netitagant kaugemale jõudnud.
Kommentaar
-
Kas keegi on hiljuti uue passi ja ID-kaardi teinud? Kui hullud järjekorrad hetkel Tammsaares on? Kui kiirelt ennekõike passi kätte saaks? Tean, et 30 päeva on maksimaalne aeg, aga reaalsus on ikka hulka vähem tavaliselt olnud. Ehk kui homme minna ja taotlus sisse lükata, kas on variant järgmise nädala lõpuks pass kätte saada?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas keegi on hiljuti uue passi ja ID-kaardi teinud? Kui hullud järjekorrad hetkel Tammsaares on? Kui kiirelt ennekõike passi kätte saaks? Tean, et 30 päeva on maksimaalne aeg, aga reaalsus on ikka hulka vähem tavaliselt olnud. Ehk kui homme minna ja taotlus sisse lükata, kas on variant järgmise nädala lõpuks pass kätte saada?Algselt postitas Rudy Vaata postitustEile lõuna ajal andsin PPA Pinna esinduses sõrmejäljed ja pildi, tund aega hiljem tegin netis taotluse passi saamiseks tava korras. Täna kell 16 võin passile järgi minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas keegi on hiljuti uue passi ja ID-kaardi teinud? Kui hullud järjekorrad hetkel Tammsaares on? Kui kiirelt ennekõike passi kätte saaks? Tean, et 30 päeva on maksimaalne aeg, aga reaalsus on ikka hulka vähem tavaliselt olnud. Ehk kui homme minna ja taotlus sisse lükata, kas on variant järgmise nädala lõpuks pass kätte saada?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas keegi on hiljuti uue passi ja ID-kaardi teinud? Kui hullud järjekorrad hetkel Tammsaares on? Kui kiirelt ennekõike passi kätte saaks? Tean, et 30 päeva on maksimaalne aeg, aga reaalsus on ikka hulka vähem tavaliselt olnud. Ehk kui homme minna ja taotlus sisse lükata, kas on variant järgmise nädala lõpuks pass kätte saada?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokEelmisel nädalal taotlesin uut ID-kaarti. Pass aegus mul ammu ja pole olnud põhjust uut teha, nii et ei tea, kuidas see käib, aga ID-kaart käis nii:
1) juuksurisse (see samm on Sul tehtud )
2) Photopointi, dokumendifoto maksis kuus belglast
3) www.politsei.ee -> Iseteenindus -> ID-kaardi ja/või passi taotlemine
Kui tuleb sõnum, et ID on valmis, siis
4) www.politsei.ee -> Iseteenindus -> Broneeri aeg teeninduses
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar