Algselt postitas atleticomadrid
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMiks Jordan Petersoni intervjuu Skavlani saates on Norra, Rootsi ja Soome meediakanalitest kustutatud?
Et miks? Mis ajast? Kelle rahade pealt? Kuulasin huvi pärast ühe ta loengu ära, aga minu jaoks jäi sealt kõlama vaid paar faktidega põhjendatud mõttekäiku. 99% oli lihtsalt demagoogiline BS, mis ühe endast lugupidava professorihärra imidžiga hästi haakuda ei tahtnud.20 LEGEND
Kommentaar
-
kuidas kõige parema kvaliteediga saada siit Reim ja Bulganin "Suitsupakk" ("Patška sigaret")? (eeldatavalt audiona)
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustSee O-Zone tüüp ju teadis, et see neiu lavale tuleb ja nad olid ennem seda lugu koos harjutanud, eks?
Väga väga ette tehtud saade, ehk pakuks 99% kindlusega olid nad seda varem harjutanud.. kasvõi eraldi.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
kolisin uude elamisse mõni aeg tagasi ja päris kohutav mis hunnik tolmu siin tekib kiiresti. Ma üldiselt hoian elamise korras ja eriti aega kodus nagunii ei veeda, aga kui korralikult tolmulapiga kõik üle käia siis paari päeva pärast juba asi päris halb jälle.
on muidu müügil mingeid õhupuhasteid või asju, mis ehk aitaks veidi olukorda leevendada. Ise võiks veel lapiga kogu aeg üle käia a see arvuti puhastamine on väsitav
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustMõtlen korteri ostu peale, mis tähendab seda, et peaksin võtma pangast laenu. Kunagi sai aga täbaras olukorras kiirlaen võetud. Kas see välistab laenu saamise või võivad mingid probleemid tekkida või peab mingi aeg möödas sellest olema? On kellelgi ehk kogemusi?Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkolisin uude elamisse mõni aeg tagasi ja päris kohutav mis hunnik tolmu siin tekib kiiresti. Ma üldiselt hoian elamise korras ja eriti aega kodus nagunii ei veeda, aga kui korralikult tolmulapiga kõik üle käia siis paari päeva pärast juba asi päris halb jälle.
on muidu müügil mingeid õhupuhasteid või asju, mis ehk aitaks veidi olukorda leevendada. Ise võiks veel lapiga kogu aeg üle käia a see arvuti puhastamine on väsitav
https://www.amazon.com/dp/B07GKVS2N8
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustÜldjuhul tegelikult vahet ei ole, hiinlased või sakslased. Ulme kui palju inimesed suudavad hommikuti süüa hotelli hommikusöögi laudades. Nagu kuradima viimane päev oleks käes. Selle kasutamisest ei ole ma kunagi aru saanud näiteks.
Kommentaar
-
Algselt postitas ltltl Vaata postitustMõtlen korteri ostu peale, mis tähendab seda, et peaksin võtma pangast laenu. Kunagi sai aga täbaras olukorras kiirlaen võetud. Kas see välistab laenu saamise või võivad mingid probleemid tekkida või peab mingi aeg möödas sellest olema? On kellelgi ehk kogemusi?★★★★★★
Kommentaar
-
Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, et ta oleks sellisel seminaril käinud?
https://ekspress.delfi.ee/elu/targak...ne?id=88161567"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar