Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustSõbral oli just sama asi peale eelmist aastavahetust. Lapse käru hakkas igas poes piiksuma äkki ja mingit ravimit sellele polnudki, poest kust asi osteti ka selgitust ei osatud anda. Päris mitu korda sai ka läbi poogitud, ega see mingi aastane laps miski meistervaras ole.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustTeab keegi, kas Ari Matti teeb enda stand-up turneel iga kord sama seti või sõltuvalt linnast/kohast see muutub?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAri Matti on naljakas?
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustMulle meeldib. Tal tundub olevat korralikult materjali ja kui tal mingil hetkel katus ära sõidab, siis on suht hea. Mingi osa muidugi, mis puudutab seksuaalseid nalju, nii hea ei ole. Mu meelest on see stand-up koomikule lihtsama vastupanu teed minemine. Ehk kui midagi enam rääkida ei oska, siis kepist, riistast, tussidest jne saab ikka rääkida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen ka täitsa vaadanud. Eks selle pundi kõige toredam kuju on Sander Õigus, Ari Matti tundub pigevat lootvat liiga palju enda lavalisele olekule ehk siis ta pigem kõlab naljakalt, kui räägib nalja.
Kommentaar
-
Tema liigutused ei lähe selle mölaga kokku ju mida ta toodab, täitsa umbes vehib seal.
Ta nagu Amy Schumeri meesversioon, aga isegi veel vähem naljakas, kuigi see tundub suht voimatu. Ja no koige rohkem naerab publik alati siis kui keegi ropendab, mis naitabki selle publiku ja nende "naljameeste" taset komoodiamaastikul.
Ja no koige haigem vant see paks, kes koguaeg räägib kuidas ta nikku ei saa ja kui raske on elu lasnamäel.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustAlates sellest aastast ajab mu jope erinevate poodide turvaväravad errorisse. Jopet kannan juba neljandat aastat. Mis võib põhjuseks olla?
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustTema liigutused ei lähe selle mölaga kokku ju mida ta toodab, täitsa umbes vehib seal.
Ta nagu Amy Schumeri meesversioon, aga isegi veel vähem naljakas, kuigi see tundub suht voimatu. Ja no koige rohkem naerab publik alati siis kui keegi ropendab, mis naitabki selle publiku ja nende "naljameeste" taset komoodiamaastikul.
Ja no koige haigem vant see paks, kes koguaeg räägib kuidas ta nikku ei saa ja kui raske on elu lasnamäel.
Karl-Alari on jumala ladna. Eks mis meelel see keelel
Ainus, keda ei ole nõus raha eest ka kuulama on Asperk. Minu meelest kliiniliselt mittenaljakas tüüp.
Ari Mattist meeldivad rohkem mainitet Õigus ja Ari kamraad Meema (kes on oluliselt arenenud viimasel ajal). Rohkem tahaks kuulata Roger Andret, aga ilmselt ta vist proovis kätt, aga ei viitsinud edasi tegeleda?
Ari Matti ropendab kuidagi mõttetult palju. Ei anna see sisule juurde vaid pigem häirib.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAh ole nüüd ikka.
Karl-Alari on jumala ladna. Eks mis meelel see keelel
Ainus, keda ei ole nõus raha eest ka kuulama on Asperk. Minu meelest kliiniliselt mittenaljakas tüüp.
Ari Mattist meeldivad rohkem mainitet Õigus ja Ari kamraad Meema (kes on oluliselt arenenud viimasel ajal). Rohkem tahaks kuulata Roger Andret, aga ilmselt ta vist proovis kätt, aga ei viitsinud edasi tegeleda?
Ari Matti ropendab kuidagi mõttetult palju. Ei anna see sisule juurde vaid pigem häirib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar