Mida vaadata pesukuivati puhul eelkõige? Pesumasin ise 7kg, siis mis sobiks sellisele kogusele? Mis on big no-no?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustMida vaadata pesukuivati puhul eelkõige? Pesumasin ise 7kg, siis mis sobiks sellisele kogusele? Mis on big no-no?
Big Nono kuivatite puhul on igast Candyd ja muu selline pask. Tuntud firma = töötab hästi.
Aeg on oma hinnaklassi puhul eelis teistega võrreldes see ka, et trummlid ei hakka roostetama või ei muutu karedaks võrreldes ntks tavalise Electroluxiga.
Kommentaar
-
Tehnika puhul (nagu ka autode puhul) on hea teada, mis tehasest/riigist asjad tulevad - aastad pole vennad.
Levinumatest märkidest on vast Whirle'pool aastate jooksul olnud kõige stabiilsema lennuga.
Et nuh. Alati. Kerge. Google. Aitab.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Kodus lamp millega saab pirni valgust heledamaks või tumedamaks reguleerida. Pirn läks läbi ja vaja uus osta. Iga pirn ei sobi. Milline tähis peab karbil olema, et ta selles lambis töötaks?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKodus lamp millega saab pirni valgust heledamaks või tumedamaks reguleerida. Pirn läks läbi ja vaja uus osta. Iga pirn ei sobi. Milline tähis peab karbil olema, et ta selles lambis töötaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMeeste - naiste palga erinevus samadel positsioonidel eestis on.......%?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMeeste - naiste palga erinevus samadel positsioonidel eestis on.......%?
Statistikaameti esialgsetel andmetel esines 2018. aasta oktoobris palgalõhe kõikidel tegevusaladel. Kõige suurem oli see finants- ja kindlustustegevuses (32,2%), kõige väiksem aga veonduse ja laonduse tegevusalal (1,9%).
Naistöötajate brutotunnitasu oli 2018. aasta oktoobris 18,7% madalam kui meestöötajatel. Võrreldes 2017. aasta sama ajaga vähenes sooline palgalõhe 2,2 protsendipunkti.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitust2019 oktoobris avaldatud info
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKas rummu vanglasse on võimalik kuidagi legaalselt sisse saada, mingid tuurid ja asjad nagu patareis kunagi? Voi kui ametlikult mitte siis kas kuidagi salaja Saab?delfi, defli, reklaam, uudised, naljad, pilt, foto, blog, sport, horoskoop, ilm, ilmaennustus, valimised, loto, majandus, cv, töö, tööpakkumised, pank, video, raadio, tv, kava, internet, tarkvara, naisteleht, autoleht, lasteleht, mängud, valuuta, tasuta, email, ekaart, solo, kaart, ajaviide, date, tutvus, mobiil, kinnisvara, kuulutused, seks, erootika, film, muusika, otsing, kindlustus, sms
Võta neist kellegagi ühendust. Kui nad kunagi sealt salaja välja said, siis oskavad kindlasti salaja tagasi sisse ka minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKas rummu vanglasse on võimalik kuidagi legaalselt sisse saada, mingid tuurid ja asjad nagu patareis kunagi? Voi kui ametlikult mitte siis kas kuidagi salaja Saab?
Mis puutub kompleksi siis neil on koduleht ka. Bronni sealt endale aeg. Sinna müüride vahele tõenäoliselt salaja sisse ei saa.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar