Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas baller Vaata postitustLeidsin ühe huvitava veebilehe/äpi, mis on Usas üsna edukas ja näen, et sellele oleks turgu Eestis, samuti Olen üsna kindel, et kui seda ise valmis ei tee, teeb seda keegi teine. Kust alustada/kuhu poorduda selle alustamiseks, kui raha selle tegemiseks ilmselt pole ja arvutipool pole endal kiita?
Soovitan sul 10 sõbraga teha väike test, küsida, kas nad vajaks sellist teenust ja sealt tee oma järeldused
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustPakkumine on ahvatlev. Kuid pean tagasi lükkama, sest ma olen moslem.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Naisi kallistatakse, aga vene mehe enda naisel lühike süütenöör ning sellepärast käib elu teiste naistega kontaktivabalt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNaisi kallistatakse, aga vene mehe enda naisel lühike süütenöör ning sellepärast käib elu teiste naistega kontaktivabalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTegelt oli tõsine küsimus. Panin seda juba ammu tähele, aga eile veel eriti, kui seina ääres olid järjest kolm vene meest, üks vene naine ja mina. Tuli veel üks vene mees, andis järjest kolmele kätt, sirutas ka naise suunas käe ja siis samaaegselt naine vaatas imestunud pilgul ega tõstnud oma kätt ning käeandja hakkas ise naerma; liikus edasi minu juurde ja andis mulle ka kätt. Mingi õigeuskliku patriarhaarse ühiskonna jäänuk, oletatavasti? Küsisin hiljem vene rahvusest sõbranna käest ja tema ei teadnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTegelt oli tõsine küsimus. Panin seda juba ammu tähele, aga eile veel eriti, kui seina ääres olid järjest kolm vene meest, üks vene naine ja mina. Tuli veel üks vene mees, andis järjest kolmele kätt, sirutas ka naise suunas käe ja siis samaaegselt naine vaatas imestunud pilgul ega tõstnud oma kätt ning käeandja hakkas ise naerma; liikus edasi minu juurde ja andis mulle ka kätt. Mingi õigeuskliku patriarhaarse ühiskonna jäänuk, oletatavasti? Küsisin hiljem vene rahvusest sõbranna käest ja tema ei teadnud.
See on puhtalt etiketi küsimus. Ka Eestis tegelikult kehtib vanast ajaloost selline etikett, et meestele antakse kätt ja naisele antakse kätt juhul, kui naine ise selle ulatab. Iseasi, kes seda tänasel päeval ikka kasutab.
Kommentaar
-
Algselt postitas EesNahkPallur Vaata postitustSee on puhtalt etiketi küsimus. Ka Eestis tegelikult kehtib vanast ajaloost selline etikett, et meestele antakse kätt ja naisele antakse kätt juhul, kui naine ise selle ulatab. Iseasi, kes seda tänasel päeval ikka kasutab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSa olid lihtsalt üks suvaline lugeja, kes vaatas, et soccerneti vennad on nii harimatud, et ei suuda enam pealt vaadata ja tegid uue konto ning hakkasid etiketist kohe lähemalt rääkima? See on alati teretulnud
Kommentaar
-
Algselt postitas EesNahkPallur Vaata postitustTõesti oli uskumatu seda lugeda, et selline õpetlane ja kultuurimees nagu Stok seda on - ei teadnud pelgalt, väga lihtsat etiketti
Kommentaar
-
aga hommikul tööle minnes ei raputa ju kõiki läbi?
Kommentaar
-
Mul siuke teema, et töötasin novembrini ühes ehitusfirmas. Detsembris vaatasin EMTA lehelt, et minu töötamine on endiselt aktiivne, ehk minuga ei ole seal lõpparvet tehtud. Võtsin tööandjaga ühendust, et ta mind maha sealt võtaks. Nüüd eile avastasin, et mind pole endiselt sealt firmast kustutatud. Saatsin emtasse ka meili, mille peale hämati, et pean oma endise tööandjaga ise ühendust võtma. Küsimus on, et kas seda et ma endiselt seal firmas nimekirjas olen, saab kuidagi minu vastu kuritarvitada ehk a la aasta kahe pärast tekib mul mingi probleem või peaks mul sellest täiesti savi olema?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar