kas kuskilt leidub statistikat top 5 liigade mängijate vanusest nende positsiooni (GK, D, M, F) põhjal? Millises positsioonis antakse noortele kõige rohkem võimalust? Mis positisoonil mängib seniority rolli?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Pakun ette ära (loodetavasti keegi leiab statistika ka), et noorimad on äärepoolikud ja vanimad keskkaitsjad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMiks on FB grupis "me usume Andrus Veerpalu" 39000 liiget?
Ses mõttes, et loll küsimus. Et inimesed vanasti uskusid ja panid end liikmeks vms. Aga miks nad end sealt ära ei korista?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMiks on FB grupis "me usume Andrus Veerpalu" 39000 liiget?
Ses mõttes, et loll küsimus. Et inimesed vanasti uskusid ja panid end liikmeks vms. Aga miks nad end sealt ära ei korista?
Kommentaar
-
Ses mõttes, et loll küsimus. Et inimesed vanasti uskusid ja panid end liikmeks vms. Aga miks nad end sealt ära ei korista?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen igasugu naljakates foorumites, sest nii näeb naljakaid inimesi. Ega fb-foorum pole partei, mis sildi juurde jätab.
Ma satun korra nädalasse mingi artikli kommentaariumisse ja pean mentaalse traumaga tegelema.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas see on mingi Tartu hotellide eripära, et hommikusöök ei ole hinna sees, vaid lisatasu eest?
Need muidugi ka kallimad valikuid kui ca 30 Eurot maksvad hommikusöögita alternatiivid, aga kuna ma ei seedi mingit hommikusöögi ise otsimist kuskilt linna pealt, siis leppinud kõrgema tariifiga.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMulle pole veel selline ette sattunud, kus poleks hinna sees. Viimati oli aasta alguses Dorpat, aga samal ajal alternatiivsed valikud Sophia ja Tartu Hotell olid ka hommikusöögiga.
Need muidugi ka kallimad valikuid kui ca 30 Eurot maksvad hommikusöögita alternatiivid, aga kuna ma ei seedi mingit hommikusöögi ise otsimist kuskilt linna pealt, siis leppinud kõrgema tariifiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa vaatasin Londonit ja Pallast. Eeldasin, et need pole hostelidMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Naljakas on see, et hotell London enda broneeringusüsteemis on koos hommikusöögiga ja hind sisuliselt sama, mis booking.com lehelMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar