Seda prooviti. Tõsi, kui PR vaht välja filtreerida, siis kulutati tohutu hulk raha ja endiselt ei lenda ükski moodne lennuk vetikate ja kasutatud toiduõli kokteiliga. Omaette auhinda väärib idee kasutada biosolki USS Nimitzi pardal (kaks tuumareaktorit, mis toodavad nagunii rohkem energiat kui 10 supertankeritäit seda solki sisaldab)
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Seda prooviti. Tõsi, kui PR vaht välja filtreerida, siis kulutati tohutu hulk raha ja endiselt ei lenda ükski moodne lennuk vetikate ja kasutatud toiduõli kokteiliga. Omaette auhinda väärib idee kasutada biosolki USS Nimitzi pardal (kaks tuumareaktorit, mis toodavad nagunii rohkem energiat kui 10 supertankeritäit seda solki sisaldab)
-
Algselt postitas allars Vaata postitustKas laialiminek on moes?
https://kroonika.delfi.ee/news/inime...lu?id=89864917
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustKas tänasest saab Lätti minna ja tagasi tulla ilma eriloa ja karantiinita mõlemas otsas?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas on olemas eestikeelset podcasti, mis käsitleks seda, mis Eesti spordis üleüldiselt toimub?
Välistan Mehed ei nuta, kuna ei taha oma kuulamisega sellist lambisust eriti toetada.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmiks täispeaga muusika teistmoodi kõlab?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustTäis pea muudab kõvasti tolerantsemaks ka igast pasa suhtes. Olen seda täheldanud Kuku Klubis, kui mingi päss DJ (Sass Nixon??) paneb Boney Mi või Tiiu Nukukest, siis võib puusa nõksutada küllLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Kas ma olen midagi maha maganud või käin lihtsalt valedes toidupoodides, et rooibos pakiteed ei leia?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMillega või kuidas oleks praegu kõige mõistlikum pisikene pakk(käekell) Peterburist Tallinna saata?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKõige kiirem vast Vkontaktest Peterburg-Narva/Tallinn grupist kellegagi kaasa saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSee on hüva idee, tänud soovituse eest ja et võtsid aega seda minuga jagada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar