Ee, olen ma midagi maha maganud või... on korduma kippuvad küsimused nüüd meil mingi tabu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustValitsus, otsustab asju, on konservatiivne - saavad suheldud.
President, ei otsusta munnigi, on liberaalne, kohati väga - annab platvormi opositsioonilistele arvamustele.
Et siis kumb täpsemalt tüli õhutab? Eriti, kui sa vaatad, et kes kogu jandi peale solvuma hakkasid? Ses osas on praegu parim seis ühiskonna mõttes, et kõik saavad räägitud. Ühes valitsuse kaudu, teised presidendi kaudu. Loll olukord, kus valitsus ja president olid üsna samas suunas ja tõusis esile "hüljatute päästja" ekre, on välditud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui mõlemad osapooled radikaliseeruvad, siis lõpuks on minusuguste mõttetute cuntide jaoks kogu maailm leekides.
8 aastat ajalooõpinguid ülikoolis. Ehk alati tuleb probleemidega tegeleda suheldes, sest pendel kõigub ja kui seda kuhugi väga ära keerata, siis vastureaktsioon on veel võimsam. Suurimad revid tulevad alati noorte poolt. Kui noored tunnevad end praegu EKRE ja värkidega rõhutult, siis saab sinna alati istutada ideid "kõik on putsis, paneme kõik põlema". Kui oleks president ka selline, kes nende maailmavaadet ei peegelda, siis oleks päris hirmus. Ehk EKRE, KKK ja kõik muud oleks olnud välditavad, kui oleks mingigi dialoog toimunud.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa lisaks, et pahatihti karjutakse cancel-kultuuri pärast. Aga nüüd on Mikk Pärnits kõige ehedam käntsel-kultuuri seljataja. Aga ikka käntsel?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMida, keda ta seljatas?
EKRE - käntseldage Mikk Pärnits ära
See mingi vasakpoolne maailm - käntselkultuur aitab jobusid eemal hoida ja aitab ühiskonda
See mingi vasakpoolne maailm - Mikk Pärnitsa varasemad kommentaarid pole olulised.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEKRE - käntselkultuur on halb
EKRE - käntseldage Mikk Pärnits ära
See mingi vasakpoolne maailm - käntselkultuur aitab jobusid eemal hoida ja aitab ühiskonda
See mingi vasakpoolne maailm - Mikk Pärnitsa varasemad kommentaarid pole olulised.
Eks nüüd muidugi on vaja selgeks teha, mis liigitub tühistamise alla, mis reeglite rikkumise alla.
Näitena ma näen, et kui inimesed jooksevad ja siis võitja saab disklahvi, sest ta jooksis liiga kiiresti või kandis burkat, siis see on tühitstamine. Kui ta aga tõukab kaasjooksjaid, siis see disklahv tuleneb reeglite rikkumisest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Muruniidukit ca 1000m2 aiale, isevedamine pole oluline aga kui veab, siis vöiks saada vedamiskiirust regullida - senisel oli yberaeglane vedamine. Loomulikult bens/aku ja mida laiem seda parem.
Mõnusalt odav võiks ka olla, ca 200-300.
Oskab keegi mullanäpp soovitada kohalikust kaubandusvõrgust?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustMuruniidukit ca 1000m2 aiale, isevedamine pole oluline aga kui veab, siis vöiks saada vedamiskiirust regullida - senisel oli yberaeglane vedamine. Loomulikult bens/aku ja mida laiem seda parem.
Mõnusalt odav võiks ka olla, ca 200-300.
Oskab keegi mullanäpp soovitada kohalikust kaubandusvõrgust?
Suur valik. Ole loodussõbralik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEt siis kas 2 utte või 5 pullivasikat(eesti holstein)?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMuidugi Eesti Holstein. Pole vaja Ukrainast igast sodi tõugu rikkuma tuua.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustMa ausalt ei taha sind in bad faith tõlgendada, aga kas sinu jaoks tõsiselt on vasak- och paremäärmuslased equal paha?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar