320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
https://tervis.ohtuleht.ee/998251/pe...-mittekandmine
Kas sellest seisukohast on taganetud vahepeal muidu? Sesmõttes, et kui maskikandmine poolkohustuslikuks tehakse on raudlaks, et 90% inimestest ei täida ühtki hügieenireeglit ja käivad mingi pesemata viirusekäsnaga ringi ainult selleks, et keegi ei tülitaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKuskohast ma mingi normaalse korduvkasutatava maski saaks osta? Nii, et ei pea kuu aega ootama. Ja milline üldse on normaalne?
E: Tarneaeg praegu juba kuu aega, eelmine nädal sai veel 7 tööpäevaga.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustMina tellisin siit. Praegu muidugi tarneajad müstiliseks veninud, aga peaks vähemalt kvaliteetne olema.
E: Tarneaeg praegu juba kuu aega, eelmine nädal sai veel 7 tööpäevaga.308
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKuskohast ma mingi normaalse korduvkasutatava maski saaks osta? Nii, et ei pea kuu aega ootama. Ja milline üldse on normaalne?
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustNeid T-Style maske saab ka Matkaspordist. Eelmisel nädalal tellisin ja kolme päevaga sain kätte.
ei leia...mingi teise brändi nimega?
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustei leia...mingi teise brändi nimega?308
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitustAga iOSile keegi oskab äppi soovitada, millega saaks monitoorida oma telefonikasutust - mitu x jõllan lock screeni, mitu min istun browseris/mingis äpis jm?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustMina tellisin siit. Praegu muidugi tarneajad müstiliseks veninud, aga peaks vähemalt kvaliteetne olema.
E: Tarneaeg praegu juba kuu aega, eelmine nädal sai veel 7 tööpäevaga.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kui minister laseb kontrollida ajakirjanduse tegevuse seaduslikust, siis see on vabaduse piiramine?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar