Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAga valvekliinik tundub okei koht, kust sai ka online aja broneerida ja väga mõistlike hindadega tundub.
Kommentaar
-
Selle raha eest saad sa kaks mõnusat punast veini ja poolele teele kohtumisele Jumalatega. Ses osas ma su prioriteete ei mõista. Aga muidu oled tubli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustReaalselt 10/10 aja broneerimisest kuni protseduurini. Olles kuulnud mingeid imelugusid, et kui kallis eraravi Eestis on, siis 20 eurot vist pigem okei hind protseduuri eest kiirkorras.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma ühe korra arsti juures kõrva loputamas käinud ja siiamaani positiivsed mälestused. kas see weird kui see tundus ülimõnus protseduur?
"Inimese kõrvalestad on väga tundlikud. Kõrvad on nagu jalatallad, mis reflekteerivad teisi kehaosi ja organeid. Teatud punktide mudimisel parandame oma vereringet, emotsioone, vähendame valu, kiirendame ainevahetust. Samuti on kõrvas olemas ka suguelundeid mõjutavaid punkte."
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustNo ma leidsin sellise artikli:
"Inimese kõrvalestad on väga tundlikud. Kõrvad on nagu jalatallad, mis reflekteerivad teisi kehaosi ja organeid. Teatud punktide mudimisel parandame oma vereringet, emotsioone, vähendame valu, kiirendame ainevahetust. Samuti on kõrvas olemas ka suguelundeid mõjutavaid punkte."
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/...ste-monupunkte
Kommentaar
-
Kas teile pole reaalselt keelt kõrva aetud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas teile pole reaalselt keelt kõrva aetud?
Kommentaar
-
Samas piisab vaid kergest hingamisest teise inimese kõrva ja veed valla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNo ja mille poolest arsti tehtud töö erines siis sinu üritustest?
Aga Plasticu jutul on tõde sees, sest see protseduur on ülimõnus. Eriti kui see vesi kõrvast välja tuleb ja sumin peast kaob ning kuuled taaskord maailma. On ka peale lihtlabase orgasmi teisi naudingut pakkuvaid tegevusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustReaalselt 10/10 aja broneerimisest kuni protseduurini. Olles kuulnud mingeid imelugusid, et kui kallis eraravi Eestis on, siis 20 eurot vist pigem okei hind protseduuri eest kiirkorras.
Ma olen ka alati saanud suhteliselt kohe kõikvõimalike arstide juurde, alati veits plekkinud ka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar