https://www.apotheka.ee/vaxol-korvas...l-pmm0094969ee Selline asi on imeline, aitas mul aastaid tagasi kui see teema oli, seoses kroonilise nohuga.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Tänud soovituste eest ja mul on igast spetsiaalsed süstlad asjad olemas, aga no ei tule lahti ja kõrvaarst ka öelnud, et kuulmekäik hästi halva kujuga, mis soodustabki tekkimist. Aga valvekliinik tundub okei koht, kust sai ka online aja broneerida ja väga mõistlike hindadega tundub.Kommentaar
-
Reaalselt 10/10 aja broneerimisest kuni protseduurini. Olles kuulnud mingeid imelugusid, et kui kallis eraravi Eestis on, siis 20 eurot vist pigem okei hind protseduuri eest kiirkorras.Kommentaar
-
Selle raha eest saad sa kaks mõnusat punast veini ja poolele teele kohtumisele Jumalatega. Ses osas ma su prioriteete ei mõista. Aga muidu oled tubli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
ma ühe korra arsti juures kõrva loputamas käinud ja siiamaani positiivsed mälestused. kas see weird kui see tundus ülimõnus protseduur?Kommentaar
-
No ma leidsin sellise artikli:
"Inimese kõrvalestad on väga tundlikud. Kõrvad on nagu jalatallad, mis reflekteerivad teisi kehaosi ja organeid. Teatud punktide mudimisel parandame oma vereringet, emotsioone, vähendame valu, kiirendame ainevahetust. Samuti on kõrvas olemas ka suguelundeid mõjutavaid punkte."
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
ehk siis weird ei ole aga samas on.No ma leidsin sellise artikli:
"Inimese kõrvalestad on väga tundlikud. Kõrvad on nagu jalatallad, mis reflekteerivad teisi kehaosi ja organeid. Teatud punktide mudimisel parandame oma vereringet, emotsioone, vähendame valu, kiirendame ainevahetust. Samuti on kõrvas olemas ka suguelundeid mõjutavaid punkte."
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/...ste-monupunkteKommentaar
-
Kas teile pole reaalselt keelt kõrva aetud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Samas piisab vaid kergest hingamisest teise inimese kõrva ja veed valla.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
-
Mina ei tea, aga tema sai kõrva kiiresti lahti.
Aga Plasticu jutul on tõde sees, sest see protseduur on ülimõnus. Eriti kui see vesi kõrvast välja tuleb ja sumin peast kaob ning kuuled taaskord maailma. On ka peale lihtlabase orgasmi teisi naudingut pakkuvaid tegevusi.Kommentaar
-
Need tondid halavad, kes ei raatsi visiiditasu 5 eur maksta - siis on tõesti järts 2 aastat.
Ma olen ka alati saanud suhteliselt kohe kõikvõimalike arstide juurde, alati veits plekkinud ka.Kommentaar
-
Kas kusagilt leiab ülevaatliku tabeli, millistesse riikidesse lubatakse siseneda inimesel, kes on koroonat juba põdenud ja kellel on positiivse antikehade testi sertifikaat olemas?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar