No ma mõtlesin eelkõige ikka sellist jalgade tööd ja seda "samba jalgpalli".
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNo ajudelt ikka kaks täiesti erinevat persooni.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkas selliseid mängijaid enam ei ole või on jalgpall nii konservatiivseks muutnud, et niimoodi enam lihtsalt ei mängita?20 LEGEND
Kommentaar
-
Ronaldinho puhul oli selle võlumisel ka kasutegur ja teist sellist mängijat pole lihtsalt.
Lähim on vast Zidane.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas pealinnas pühapäeviti mingi muuseum on lahti, kus kuueaastasel poisil ka veidi põnev oleks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shrek Vaata postitustTalle laevad meeldivad? Käisin ükskord Paksu Margareeta Meremuuseumis. Seal oli täiskasvanuna täitsa ok, aga eeldan, et 6-aastasel on ka lahe vaadata üht suurt laeva ja igasugu väikeseid ka.
Aga proovin, äkki laevadel läheb paremini.
Kommentaar
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustMiks Rähni aastaid mõnitati omavärava eest (Holland ) ,aga Kuusk ( P - Makedoonia ) pääses suht puhtalt ,pigem jätkuvalt rõhutatakse tema müstilisi liidriomadusi ?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar