No ma mõtlesin eelkõige ikka sellist jalgade tööd ja seda "samba jalgpalli".
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Sellest oli aastal 2014 või 2015 mitu lugu kus räägiti "sambajalgpalli" hääbumisest. Kui õigesti mäletan, siis põhjusena toodi välja et jalgpallist on saanud heal järjel võsukeste lõbu ja andekad tänavalapsed ei pääse enam eliit jalgpalliakadeemiatesse.Kommentaar
-
Pigem lihtsalt sellise triblamise kasutegur on nii madal, et parem sööt kuhugi äärele anda kui üritada kellelegi atškood teha.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Kas üldine taktika, et pallikaotuse korral tõmbub terve meeskond sügavale, ei jäta liinide vahele päris sellist ruumi, et selliseid ilutsemisi teha?Kommentaar
-
Ronaldinho puhul oli selle võlumisel ka kasutegur ja teist sellist mängijat pole lihtsalt.
Lähim on vast Zidane.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kas pealinnas pühapäeviti mingi muuseum on lahti, kus kuueaastasel poisil ka veidi põnev oleks?Kommentaar
-
Talle laevad meeldivad? Käisin ükskord Paksu Margareeta Meremuuseumis. Seal oli täiskasvanuna täitsa ok, aga eeldan, et 6-aastasel on ka lahe vaadata üht suurt laeva ja igasugu väikeseid ka.Kommentaar
-
Raske öelda, et kas talle laevad meeldivad. Üritasin talle jalkat näidata, aga ütles, et talle meeldib ainult korvpall ja vaatas mingeid Minecrafti videoid edasi. See oli õnneks hea, kuna üritasin temas jalkaarmastust tekitada Soome-Taani mänguga.
Aga proovin, äkki laevadel läheb paremini.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar