Algselt postitas krissucool
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSeletage peast lihtsale, miks on vaja panna pealkirja "kriminaalses joobes Bolt Drive juhi auto paiskus Tallinna kesklinnas katusele".
Saan aru, et see toob klikke. Aga reaalselt miks sa oled ja tahad olla selline inimene nagu, kes oma leiva sellise asjaga lauale toob, et nussid ajusid selliselt? Kas sa lähed õhtul koju ja oled enda tegevuse ja saavutuste üle õnnelik? Suudled naist/meest ja lapsi ja paned high five vastu uksepiita. "Täna oli eepiline päev tööl."
Sul on Eesti ettevõte, mille üle võiks olla reaalselt uhke. Ja sa lihtsalt oled laupäeva hommikul tööl ja oled peast selline inimene, kes mõtleb, et ha-ha-ha, türa! nüüd saate!!! ! Teeme selle pinnalt, kus keegi oli reaalne munn ja sõitis täispeaga, oleks ikka uudis- ja klikivääriline läbi fookuse suunamise Boltile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, ütleme, et tellid ilgelt kalleid Prantsusmaa särke 10 tükki, aga siis jagad need veel poodide vahel laiali ja selgub, et nad kaotavad kaheksandikus. Ostab umbes üks inimene, teised ostavad kuskilt e-poest ja oled ülejäänuga hädas kui lits lapsega v midagi.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa olen üsna kindel, et seda loetaks ilma Bolt Drive'i mainimata umbes sama palju kui praegu. Kui mõne erakonna liige teeb midagi lolli, siis ei ole ka pealkirjaks "Poliitik tegi midagi lolli", vaid ikka "KE liige tegi midagi lolli" vms. Ei näe nagu põhjust, miks artikli autor seda Bolti sinna pealkirja toppides midagi valesti tegi.
kui sa oleks ise ülesse ehitanud mingi ettevõtte ja siis kui sul mingi töötaja sõidaks täispeaga autoga vastu puud, siis sa ei oleks õnnelik selle üle, et pealkiri on "ettevõtte x töötaja sõitis bolt drivega täispeaga vastu puud". need asjad ei ole ju põhjuslikus seoses sellisel kujul omavahel... seega miks diskrediteerida konkreetset ettevõtet? ma siiralt ei mõista seda.
saan aru, et lääne meedias on populaarne see "tesla driver hit a tree" retoorika ka seal, kus ei ole põhjuslikku seost teo ja tesla vahel, aga see ei ole norm, mida peaks järgima tegelikult. seega viisingi asja ja küsimus indiviidi tasandile - miks konkreetne inimene tahab laupäeva hommikul kell 10 olla sellise mindsetiga. see on minule kui lihtsale inimesele mõistetamatu. elu ja hoiakud võiksid olla ju... midagi rohkemat (räägib vend, kes 13:30 ei ole veel magama saanud pärast benderit, mõistan irooniat).
kui sul poliitik sõidab täispeaga vastu puud, siis ma totaalselt mõistan, et sa seostad pealkirjas isiku teo ka erakonnaga. see on fair game. aga antud juhul see ju ei ole fair game.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustsa oled hea poiss, ma ei taha siin mingit isiklikku saagi käima tõmmata. aga mulle tundub, et see istekoht määrab seisukoha natukene.
kui sa oleks ise ülesse ehitanud mingi ettevõtte ja siis kui sul mingi töötaja sõidaks täispeaga autoga vastu puud, siis sa ei oleks õnnelik selle üle, et pealkiri on "ettevõtte x töötaja sõitis bolt drivega täispeaga vastu puud". need asjad ei ole ju põhjuslikus seoses sellisel kujul omavahel... seega miks diskrediteerida konkreetset ettevõtet? ma siiralt ei mõista seda.
Kommentaar
-
Igati asjakohane ära mainida firma nimi. Paneb neid pingutama ja töötama selle nimel kuidas süsteemi parandada, et igast roolijoodikud ei satuks nende autoga sõitma.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, props on pigem selles, et kui klemm pani viis tagasi linna peale jooma ja jättis auto koju, siis sai sellega arvestada. Nüüd saab sama klemm võtta Bolt Drive'i. Ehk siis küss on veidi, kas see superfirma saaks miskit olukorra vältimiseks teha. Või kui purjus Bolti sõitev lubadeta taksojuht hunnikusse paneks, siis kas peaks ka sealt Bolti välja jätma, kuna ikka meie firma? Aga Yandexi oma? Et, noh, PR ja suhtekorraldus pole ajakirjanduse töö. Muidu on iga asja peale, et negatiivne uudis rikub Eesti mainet ja shit.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustMa ei tea meediast midagi. A kui Bayerische Motoren Werke logoga juht mingit sitta teeb, sõidab elutuppa või ronib memoriaali oma instapilte tegema, siis on kollektiivne vastutus nagu ok. Aga Bolti puhul muud reeglid?
mis toob suhtkoht tagasi mu poindini.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustvale näide. BMW juhi puhul tuuakse see välja - "BMW juht sõitis kraavi". ei panda pealkirja "Mitsubishi juht sõitis kraavi". keskmiselt.
mis toob suhtkoht tagasi mu poindini.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAga see on ju loogiline? Kui on pealkiri ,,Bmw juht sõitis kraavi'', siis näitab automargi eelistus ära, miks juht kraavi sõitis. Mitsubishi valinud juhil olid ilmseged teised põhjused kraavi sõitmiseks kui automark.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAga see on ju loogiline? Kui on pealkiri ,,Bmw juht sõitis kraavi'', siis näitab automargi eelistus ära, miks juht kraavi sõitis. Mitsubishi valinud juhil olid ilmseged teised põhjused kraavi sõitmiseks kui automark.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKust tänapäeval selliste suurturniiride ajal üldse koondiste särke eestis oleks võimalik osta? Sportlandites ja Rademarides pole jälgegi et mingi suurturniir käiks, sest noh, miks spordipoodi kottima peaks eksole.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar