Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuule, mine õue, mis sa jaurad
pigem ikka jahedas toas, tiksun õlli ja parandan maailma.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustTartus mingi 35 kraadi väljas ma ja alates R hommik kell 6 üleval, et pigem ei!
pigem ikka jahedas toas, tiksun õlli ja parandan maailma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen Mariupolis, siin leebed 28. Ja lepatriinude invasioon, üks, raisk, isegi hammustas. Jah, lepatriinud hammustavad, lugesin guuglist.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustPlastik ma saaks sust aru, aga kui see Bolt Drive purjus juht on ilma lubadeta siis on ikka päris oluline firma ära märkida. Nagu tehke midagi, et lubadeta tondid ei sõidkas teile äkki? Side-jobina purjutamist võiksite ka ennetada proovidaEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustPole seal midagi teha, kui purjus jorsil nii hea lubadega sõber on, kes laseb selle purjus jorsi rooli
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustPlastik ma saaks sust aru, aga kui see Bolt Drive purjus juht on ilma lubadeta siis on ikka päris oluline firma ära märkida. Nagu tehke midagi, et lubadeta tondid ei sõidkas teile äkki? Side-jobina purjutamist võiksite ka ennetada proovida
tahaks eeldada, et ei ole, sest... see on täiesti ebaoluline ja sellel õnnetusel ei ole põhjuslikku seost Avise kui rendifirmaga. kui see nii pandaks, siis see ei suurendaks klikke. aga kui on BOLT, siis... nagu ma juba korduvalt rääkisin.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustCityBee paukude puhul on ju samamoodi pealkirjas ettevõtte nimi. Ei ole eriti mingit “kibestunud ajakirjanik tahab Leedu poiste asjale peale kusta” teemat siin üles kerkinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustjah, ma arvamusel, et kui keegi legaalsel viisil on rentinud citybee ning juhtub õnnetus, mis ei ole põhjuslikkuses seoses shitybii kui firmaga, siis see ei ole ok kui nii eraldi välja tuuakse. tulen tagasi selle "kui oled kunagi ise ettevõtte teinud, kas vastutad kliendi käitumise eest" jutuni, mis võib olla muidugi tõesti mitmete jaoks arusaamatu loogika.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKui oled teinud ettevõtte, aga riske mitte piisavalt maandanud, siis jah. Nt vaat kui teed panga ja keegi peseb selle kaudu raha, siis vastutad. Päriselt ka.
või jah, tõesti, "swedbanki klient tegi naabri naise rasedaks" on ok pealkiri, eksole? millele sa täpselt viitad ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustoi kui tore. aga tegelikult see ei ole see juhtum.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar