Miks Õhtulehe veeb peidab minu eest tasulisi artikleid, kui mul on püsitellimus ja viimati 5. juulil tehtud edukas makse?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Aga mis siis kui teed seda kuskil pargis/rannas vöi koostöös möne resto/kohvikuga? Tean tüüpi kes mitu kuud niimoodi pidusid korraldanud ja politsei ei saa kah miskit teha, sest ühtegi seaduserikkumist ei ole“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
Siis on kohal alkomüügiluba olemas ehk minu loogika järgi on timm, jep. Juriidiselt tundub umbes selline "tervitusnaps uksel", ainult lõpmatult.
See sinu algne idee on umbes sama, et mingi taksojuht teeb öösel kallimaid sõite, millega annab kliendile tasuta kaasa kingituseks pudeli viina. Et selline asi päris ei päde.Kommentaar
-
No viimati ta tegi rannas, ehk siis ikka see sinu teine variant. 100+ inimest, öösel kell 2, DJ, alko jne. osalistel käepaelad. Politsei uuris ja tiirutas mitu tundi, aga rikkumisi ei tuvastatud. Korraldaja vöeti küll küsitlemiseks kaasa aga sai juba hommikul väljaSiis on kohal alkomüügiluba olemas ehk minu loogika järgi on timm, jep. Juriidiselt tundub umbes selline "tervitusnaps uksel", ainult lõpmatult.
See sinu algne idee on umbes sama, et mingi taksojuht teeb öösel kallimaid sõite, millega annab kliendile tasuta kaasa kingituseks pudeli viina. Et selline asi päris ei päde.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
-
Eestimaa Roheliste Tallinna piirkonna arendusjuht - ja siis nad imestavad miks keegi neid väga rahaliselt toetada ei soovi (välja arvatud Jüri Mõis & Co.). See erakond on nii halvasti juhitud, et juba ammu ei üllata mind enam miski.Kommentaar
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”Kommentaar
-
kas selline ametikoht toob päriselt ka leiva lauale võiKommentaar
-
Ma pead ei anna aga kunagi(aasta/kolm tagasi) olid paljud Roheliste rollid tagatubades "tasustatud" tuleviku arvelt stiilis - kui valimiskünnise ületame, siis saad väärilise tasu/positsiooni. Püüdsid isegi mind nii meelitada(koht Toompeal). Nad alles hiljuti pääsesid Strandbergi & Co tekitatud võlakoorma alt, seega kahtlen, et sealt kontole miskit tiksub.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar