Tänks kutid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas meil siin mingeid kinnisvaramaaklereid ka on või? Ma tahaksin perele lõuna-eestisse kas (kalarikka) järve äärde või siis emajõe/väikse emajõe või võrtsjärve kaldale tagatud ligipääsuga maatükki eesmärgiga väike isiklik kämping-saun-getaway. Neid lihtsalt ei ole. Tingimus on, et oma maalt jalad vette. Või on kellelgi kogemust, kuidas selliste vähemüüdavate maade ostmine käib? Panen külapoe juurde kuulutuse? Scannin avalike andmebaase ja helistan kõik krundid läbi? Viimane oleks liiga metsaostjate teema mu jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKas meil siin mingeid kinnisvaramaaklereid ka on või? Ma tahaksin perele lõuna-eestisse kas (kalarikka) järve äärde või siis emajõe/väikse emajõe või võrtsjärve kaldale tagatud ligipääsuga maatükki eesmärgiga väike isiklik kämping-saun-getaway. Neid lihtsalt ei ole. Tingimus on, et oma maalt jalad vette. Või on kellelgi kogemust, kuidas selliste vähemüüdavate maade ostmine käib? Panen külapoe juurde kuulutuse? Scannin avalike andmebaase ja helistan kõik krundid läbi? Viimane oleks liiga metsaostjate teema mu jaoks.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKas meil siin mingeid kinnisvaramaaklereid ka on või? Ma tahaksin perele lõuna-eestisse kas (kalarikka) järve äärde või siis emajõe/väikse emajõe või võrtsjärve kaldale tagatud ligipääsuga maatükki eesmärgiga väike isiklik kämping-saun-getaway. Neid lihtsalt ei ole. Tingimus on, et oma maalt jalad vette. Või on kellelgi kogemust, kuidas selliste vähemüüdavate maade ostmine käib? Panen külapoe juurde kuulutuse? Scannin avalike andmebaase ja helistan kõik krundid läbi? Viimane oleks liiga metsaostjate teema mu jaoks.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTartus peaks kinnisvara olema küll ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust? ja tähemärgidThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMa sain aru, et sa tahad rahulikus maakohas olla. Tartust jookseb üks kena ojake läbi ka ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMul Tartus ka praegu rahulikult vaade takistamatult emajõele kui aknast välja vaatan. Ehk see rahulik maakoht olemas ju, katsu järge pidada. Aga siin puudu see, et saaks oma maa pealt jalad sisse kasta ja soetatud veeliiklusvahendi parkida!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMiscusi. Aga kui tahta asjalik olla, siis uuri maakleritelt otse. Turul on seis selline, et kõik läheb kaubaks ja mingeid pärleid netti ei pandagi. Muid variante pole.
Kommentaar
-
Palju sul raha on? Emajõe ääres nende paadiga treppi sõitmise maatükkide puudust küll ei ole. Maaklereid ära usu, need ei tea ise ka enamasti mida nad müüvad. Kõige paremaid asju saab ikka ise välja otsides. Endale meeldivas kohas leia see kõige informeeritum kohalik üles ja saa jutule. Saad teada millised asjad võiks seal piirkonnas müügiks tulla lähitulevikus ja sealt lähed juba ise personaalselt edasi. Eestis on praegu head ajad ja üldiselt hea asja omanikul pole mingit häda selle müügiga, et peaks mingile maakleritondile üldse pakkumas käima. Ma ise vaatasin just enne covidi sellise pilguga Lõunaosariiikdes ja Peipsi ääres ringi, valikut oli, aga kalkulatsioon näitas, et kui ma seal ainult mõni kord aastas jõuan käia tuleb per kalalkäik umbes samas hinnaklassis kui eralennukiga Norras kalal käia
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSiin oli mingi video kus mingi pallivõlur lasi poistel oma autot pesta. Kas Eesti liigas palgad nii heaks läinud, et saab porschet lubada või mingi bitcoin/SundayMillions/family money?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustPalju sul raha on? Emajõe ääres nende paadiga treppi sõitmise maatükkide puudust küll ei ole. Maaklereid ära usu, need ei tea ise ka enamasti mida nad müüvad. Kõige paremaid asju saab ikka ise välja otsides. Endale meeldivas kohas leia see kõige informeeritum kohalik üles ja saa jutule. Saad teada millised asjad võiks seal piirkonnas müügiks tulla lähitulevikus ja sealt lähed juba ise personaalselt edasi. Eestis on praegu head ajad ja üldiselt hea asja omanikul pole mingit häda selle müügiga, et peaks mingile maakleritondile üldse pakkumas käima. Ma ise vaatasin just enne covidi sellise pilguga Lõunaosariiikdes ja Peipsi ääres ringi, valikut oli, aga kalkulatsioon näitas, et kui ma seal ainult mõni kord aastas jõuan käia tuleb per kalalkäik umbes samas hinnaklassis kui eralennukiga Norras kalal käia
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar