RuneScape
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKõik religioosselt jälgitavad foorumid on välja surnud ju.When you're dead. You dont know you're dead. It's only difficult and painful for others. The same applies when you're stupid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustEesti-Läti mängul tegid fännisärgis vellod fännitribüünil trummitaguja läheduses jumala avalikult täiesti tavalist haisu-sigaretti, nii et asi see väike veip nüüd seal statal ära pole kannatada
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui suur protsent Soomes elavatest eestlastest ei oska soome keelt?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas kultuuriministriks ei pandagi üldiselt selliseid naljakaid inimesi, et kultuuriinimesed suurest stressist head kultuuri kütma hakkaks?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Risto234 Vaata postitustKas HinnaVaatluse foorum ka vãlja surnud ?!?
Küsimus ka. Ma saan aru, et Anneli Ott patseerib päevast päeva igast kultuuriüritustel ettekäändega, et tal on negatiivne test taskus. Kes testimise kinni taob? See tuleb vist mingi 4x joogid autosse kuus?20 LEGEND
Kommentaar
-
Kas keegi on kasutanud Elisa üle õhu piiramatu koduinterneti paketti? Kuidas on, kas on väärt võrreldes nende piiratud pakettidega? Pole kunagi Elisa internetiga kokku puutunud, tea kas kannatab üldse kriitikat?Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSee pole minu tassike.
Küsimus ka. Ma saan aru, et Anneli Ott patseerib päevast päeva igast kultuuriüritustel ettekäändega, et tal on negatiivne test taskus. Kes testimise kinni taob? See tuleb vist mingi 4x joogid autosse kuus?
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustKas keegi on kasutanud Elisa üle õhu piiramatu koduinterneti paketti? Kuidas on, kas on väärt võrreldes nende piiratud pakettidega? Pole kunagi Elisa internetiga kokku puutunud, tea kas kannatab üldse kriitikat?
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustKas keegi on kasutanud Elisa üle õhu piiramatu koduinterneti paketti? Kuidas on, kas on väärt võrreldes nende piiratud pakettidega? Pole kunagi Elisa internetiga kokku puutunud, tea kas kannatab üldse kriitikat?
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustOi blinn, et pigem Telia üle õhu kui Elisa?
Võimalik, et Tele2 mobiilsete klientide arv on väiksem kui Telial ning seetõttu koormus mastile ka leebem.
Elisat soovitaks ka oma kogemusest vältida.
Muidugi võid ju küsida testiks kõigilt sim-i ja testida. Eelmine suvi anti väga lahkelt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar